Meie tehnoloogid on teinud suure töö. Ja kuigi pole lihtne seda, mis laboris kokku segatud, 10 000kiloste tankidega toota, on sedagi suudetud.

LaCremat plaanisime teha esimesel kuul 30 000 kg, aga tegime ligi 136 000 kilogrammi, 357 894 topsi ühe kuu jooksul.

See tähendab, et iga neljas eestimaalane sõi ühe topsi. Nii edukat turuletulemist me ei mäletagi, kuigi jah, on ka varem päris uhkeid tooteid olnud – Kohuke, Emma kreem, Merevaik, pudingud...

Vahva on see, et meil on juba uued tooteperekonnad valmis ja ootamas. Vaatame aga veel ja otsustame, et kunas on ostja suhtes parim aeg.

Seega: investeerime pidevalt ajudesse, seadmetesse ning julgetesse ja järjepidevatesse proovimistesse. Kolimine on aga väga oluline Põlva ja Viljandi tsehhide koormamise poolest ja väga-väga tähtis kulude kokkuhoiu osas.

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid