Päeva lõpuks selgusid ka parimad: laureaat - Jüri Gümnaasium; kõige huvitavam lugu ja väga hea lavastus - Lagedi Põhikool; kõige originaalsem idee - Laagri Kool; kõige originaalsem muinasjutu valik - Saku Gümnaasium II (Punased marjad); parimad dekoratsioonid - Püünsi Kool; parimad kostüümid - Keila Kool; parim meesosatäitja - Rauno Raiesmaa rebase rollis Laagri Koolist; parim naisosatäitja - Kadi Remann kaunitari osas Laulasmaa Koolist; suurim üllataja (temperamentne rollilahendus) - Merlin Orgulas hundi rollis Laagri Koolist. Publiku lemmikuks tunnistati Laagri Kool. Tublid osalejad olid samuti Laulasmaa Kool, Vaida Põhikool, Tabasalu Gümnaasium, Saue Gümnaasium, Saku Gümnaasium, Loo Kool.

Õhtujuhina tegi muinasjuttude päeva eriti toredaks meie kooli huvijuht Jüri Rumm. Humoorikate küsimuste ja faktidega vene muinasjuttudest said lapsed teada palju uut. Samuti muutus laste jaoks seeläbi rikkamaks ja põnevamaks vene keel.

26. novembril toimus Laulasmaa Kooli IV orienteerumispäev. 1. ja 2. klassi õpilased liikusid tuttavas metsas lihtsustatud kaardi järgi suundorienteerumise põhimõttel. Kõige lühema ajaga läbisid raja 1. klassi õpilased Richard Morgan Trumberg, Aleksander Kerner ja Jakob Kulbin ning Laura Liisa Ottep ja Helena Kukk.

3. ja 4. klassi õpilased said stardis Laulasmaa kooli uhiuue orienteerumiskaardi, kuhu olid märgitud kontrollpunktid, kuid rajavalik tuli osalejatel ise teha. Võidurõõmu said kogeda Ken Markus Pirnpuu ja Andreas Mandriks 3. klassist ning Della Melany Reikop ja Melissa Tootson 4. klassist. Siinkohal on väga hea meel tänada kaardi tegijaid Mait Tõnissoni, Toivo Sauet, WorkWell OÜ-d ja Laulasmaa Spordiklubi. Vanemate klasside võistlus toimus Lohusalus, kuhu oli pandud viisteist kontrollpunkti.

Nende erinev kaugus stardist andis vastavalt üks kuni kolm punkti. Kahe- ja kolmeliikmelised võistkonnad pidid koguma 25 punkti. Kiireimad poisid olid Imre Bergmann ja Rasmus Põllu 7. klassist ning tüdrukutest Sarah Mandri, Liisi Ots ja Liisa Triin Sei 5. klassist. Kokku osales orienteerumispäeval 138 õpilast 1.-9. klassini. Sellel õppeaastal keskendutakse Laulasmaa Koolis terviseedenduse raames tervislikule toitumisele.

11. detsembril toimus kodundusklassis 8. ja 9. klassile õppeprogramm teemal: „Mahepõllumajandus, mahelihast toidu valmistamise praktiline õpe".

Tunde viisid läbi Ökoloogiliste Tehnoloogiate Keskuse juhataja Merit Mikk ja Laulasmaa SPA peakokk, Eesti Kulinaaria Instituudi liige Angelica Udeküll. Kõigepealt said õpilased kuulda, mis on mahetoit ja mille poolest erineb see tavatoidust, mida reeglina poest ostame. Kummutati valearvamus, et mahetoit on ainult salat ja idud, vaid seda on ka mahetootmise põhimõtteid järgides toodetud liha.

Teooriale järgnes praktika, kus õpilased said valmistada 7 erinevat rooga juurviljast, maitsetaimedest, veiselihast ja lambalihast. Kõige lõpuks söödi see maitsev ja tervislik toit üheskoos ära, isegi lambaliha ei tekitanud õpilastes enam vastumeelsust. Ökoloogia Tehnoloogia Keskuse poolt said õpilased mahetoidu retseptidega inforaamatud, et koduski koos vanematega midagi põnevat ja tervislikku valmistada.

Regina Proskura, vene keele õpetaja
Kersti Lepik, kehalise kasvatuse õpetaja
Reeli Simanson, Laulasmaa Kooli direktor