Teine suur ja oluline tegu oli Suigu Sotsiaalmaja täies mahus kasutusele võtmine. Tänaseks on peaaegu kõik korterid täis, planeeritud teenused on rakendunud ning majja perenainegi leitud. Siin on sotsiaaltöötaja Heli Tõrva ja sotsiaalmaja perenaine Malle Unt väga tõsise ja suure töö ära teinud. Nende jaoks jätkub ainult kiidusõnu. Jõudu ja jaksu Teile uueks aastaks. Heli töö teeb küll pisut keeruliseks soetatud elektriauto ja seda just talvisel perioodil. Tõenäoliselt on elektriauto ostmisega tehtud siiski õige otsus. Lõplikud järeldused saame teha auto rendilepingu lõppedes.

Detsembri volikogu istungil sai tehtud ka oluline pöördepunkt kultuuri ja spordielu juhtimises. Muudatus seisneb Pärivere klubi reorganiseerimises ehk muutmiseks Are Huvikeskuseks, mille tegevuspiirkond ei ole enam ainult vallakeskuse ruumides vaid huvikeskuse ülesanne on tegeleda kultuuri ja spordielu juhtimisega vallas tervikuna. Valla kultuurijuhi kohale on jaanuari alguses plaanis valida konkursi korras uus inimene, misjärel juba koondaks tema juhtimise alla kogu valdkonna töö. Usun, et uue struktuuri ja töökorraldusega muutub meie kohapealne kultuuri ja spordielu veelgi sisukamaks ja mitmekesisemaks.

Vahvad ja erilised on olnud sel aastal ka kõik rahvaüritused - aastalõpupidu, vastlapäev, küladepäev, eakate pidu, beebipäev, laulu- ja tantsupidu, salongi- ja teatriõhtud, näituste avamised ning muud kogunemised. Nende asjade taga olevate inimeste ja seltside hulk on aukartust äratav, seetõttu ei hakka seda siin kedagi eraldi välja tooma. Soovin vaid kõigile jõudu ja sama sihikindlat meelt ka uuel aastal.

Kohtume 29ndal vallakeskuses valla aastalõpu peol.

Häid pühi!