Praegu toimuvad Nõmmel trennid kord nädalas Hiiul asuvas Baribali piljardiklubis (Parnu mnt 325). Trenni on oodatud 9-18aastased noored. Soovijatel on võimalus end kuni grupi täitumiseni trenni osalema registreerida, seda saab teha meili teel kristjan@piljardikoolitus.ee . «Eesmärgiks on noortele pakkuda alternatiivi rohkem levinud spordialadele (nn korv- ja jalgpall) ning seeläbi arendada Eesti piljardielu,» lisas Kuusik.

Samuti toimuvad Hiiu Baribalis kord kuus pühapaeviti ka perepäevad, kuhu on oodatud osalema kõik lapsevanemad koos oma lastega, et veeta üheskoos üks tore puhkepäev piljardimängu seltsis (lisainfot perepäevade kohta saab e-kirja teel hiiu.psk@baribal.ee ). Lisaks trennidele toimuvad ka kursused täiskasvanutele ning võimalik on korraldada ka meelelahutuslikke piljardikoolitusi nii sõprusringkondadele, samuti firmaüritusi ettevõtetele.

Tutvu piljardiga

16. jaanuaril kell 17.00 toimub Pääsküla noortekeskuses (Rännaku pst 1) lühitutvustus-koolitus noortele piljardihuvilistele.

17. jaanuaril kell 17.00 toimub Hiiu Baribali piljardiklubis (Pärnu mnt 325) piljardi näidistrenn tõsisematele huvilistele (noortele vanuses 9-18). Trennis osalejad saavad ülevaate piljardist kui spordialast laiemalt. Näidistrenni on oodatud ka lapsevanemad.

Mõlemad üritused on osalejatele tasuta.