Sigrid Kuulmann-Martin on lõpetanud TMKK ja EMTA Tiiu Peäske viiulikassis. Täiendanud end prof. Yfrah Neamani juures Londonis Guildhall School of Music and Drama's ja David Oistrahhi õpilase prof. Rosa Faini juures Düsseldorfis Robert Schumann Hochschule's. Tema mängu on juhendanud ka professor Igor Bezrodny. Käesoleval ajal täiendab Sigrid Kuulmann end EMTA doktorantuuris (prof. Mari Tampere-Bezrodny) ja töötab samas õppejõuna.

S. Kuulmann-Martin on rahvusvahelise H. Elleri nim. viiuldajate konkursi ja mitmete teiste konkursside laureaat. Pälvinud tunnustust eesti heliloojate, sh. Tubina teoste esituse eest ja on nii mõnegi kaasaegse teose esmaesitaja Eestis (Lutoslawski - Partita, Berio - Seqenza VIII, Virkhaus - Viiulikontsert nr. 2, Bizet/Waxman - Carmen fantaasia).

Marko Martin on õppinud klaverit TMKK-s (Lembit Orgse), EMTA-s (prof. Peep Lassmann) ja Guildhall School of Music and Drama's (prof. Joan Havill). Ta on osalenud mitmetes meistriklassides, sh. Leon Fleisher, Dmitri Baškirov, Murray Perahia, Paul Badura-Skoda. M. Martin on Esther Honensi nim. rahvusvahelise pianistide konkursi laureaat (Kanada, 2000) ning Gina Bachaueri nim. rahvusvahelise pianistide konkursi auhinnavõitja (USA, 1998). Tema pianismi iseloomustab energia ja lüürilisuse köitev harmoonia, eriti Liszti, Brahmsi ja Schuberti loomingus. Samuti on ta tunnustatud 20. saj. muusika interpreteerijana. Kontserdisarja Kammerkontserdid Kauris korraldavad Rakvere Kultuurikeskus, Rakvere Kaurikool ja Art Café. Aasta esimese  kontserdi koostööpartneriks on Pille Lille Muusikute Toetusfond. Kontsert on publikule tasuta!