Loomulikult loeme me valla lehte ja hoiame niimoodi omavalitsuses toimuval silma peal. Ja kindlasti läheb meile valla areng korda. Eriti need valdkonnad mis puudutavad lapsi ja näiteks liiklusohutust. Seoses sügiseks 2012 lõppenud tee-ehitusega on nüüd ka meie "valulapsel" ehk Mummi trahteri juures ülekäigurada. Selle üle on tõeliselt hea meel.

Veel on rõõm, et sportimisvõimalused meie vallas on endiselt head. Käime perega sulgpalli mängimas ning ujumas Tabasalu spordikompleksis.


EDDI TOMBAND
Türisalu küla Elanik

Volikogu liikmena viin ennast kurssi valla õigusaktidega ja teen vahel parandusettepanekuid. Olen vaidlustanud mõned detailplaneeringud, mis minu hinnangul kahjustavad looduskeskkonda. Näiteks Tabasalu tööstuspargi detailplaneeringu korrigeerimine. Selle tulemusena säilis metsloomadel juurdepääs Tabasalu rabasse. Samuti Viti suurarenduse peatamine. Tolle puhul oli vaidlustajaid rohkem.

Tahan, et inimesed oleks terved ja sportlikud. Seepärast korraldan kümme avalikku üritust aastas ja juhin igapäevaselt Türisalu spordiklubi tegevust. Algatasin kohaliku külaseltsi ja juhatuse esimehena korraldan selle tegevust. Lööge punti, Türisalu rahvas! Koostan iga-aastaselt oma küla arengukava.

Volikogu võttis äsja vastu meie külakeskuse detailplaneeringu. Tänan kõiki, kes selleks oma panuse andsid.


MARKO KUUSALU
Kumna küla Elanik

Valla arengus ja elus räägin kaasa koos külaseltsiga. Kuulun selle juhatusse. Suur tugi on muidugi ka vabaühenduste ümarlaud. Ettepanekuid teeme siiski koos külaseltsiga, sest need hõlmavad tavaliselt tervet asulat.