Lisaks kultuuri- ja sportlikule tegevusele otsitakse ikka ja jälle midagi uut, et kokku saada, siit on sündinudki uus idee, katsuda jõudu ka teadmistes, ning korraldada mälumänguturniir.

Esimene kokkusaamine mälumängus on reedel, 22. märtsil algusega kell 18 Peri külakeskuses. Külad võivad võistelda ise oma küla eest või moodustada mitme küla peale ühise meeskonna. Võistkonna suurus on 5 inimest, küsimusi on kokku 20 ja mälumängu teemad igast valdkonnast, sealhulgas Põlva vallast, samuti on küsimusi valikvastustega ning on lihtsaid ja mängulisi ülesandeid.

Kokku toimub mälumänguturniire aastas kolm korda. Järgmised etapid 1. mail Rosmal ja 27. septembril Himmaste külakeskuses. Igal etapil selgub parim, aga üldvõitja selgitatakse kolme turniiri tulemuste põhjal kokku.

Osaleda võivad huvilised ka väljastpoolt Põlva valda, naaberomavalitsusest ning arvatavasti on osalejate hulgas ka Põlva vallavalitsuse 5 liikmeline võistkond.

Igal etapil pärast mälumängu toimub tantsuõhtu nii võistlejatele, pealtvaatajatele kui ka kõigile, kes tantsimisest rõõmu tunnevad. Täpsem info kogu õhtu kohta valla kodulehel www.polvavald. ee . Mälumängu võitjatele on ka auhinnad.

Osalejate registreerimine toimub hiljemalt 15. märtsiks aadressil Eve.Sokk@polvavald.ee

INFO telefonidel 797 6370 ja mobiilil + 372 514 7682