Kui ansambli tegemisi ja ajalooannaale lähemalt uurida, siis selgub, et kolm meest laulab ansamblis algusest peale. Need on Tõnu Loim, Kaarel Saar ja Margus Raidma. Kõik nad kinnitavad, et 25 aastat on möödunud elamusterohkelt ja rõõmuküllaselt - on mida lugematutelt esinemistest Eestis ja raja tagagi meenutada.

Kunagine ansambli pesamuna Valdo Laas on tänaseks laulnud juba 19 aastat ja. Bernhard Aaremaa 11 aastat. Viimane ütleb, et soovib õppida midagi ilusat - midagi hingele ja vaimule - ning pakkuda seda ka kuulajatele.

Ülejäänud ansambli liikmed saavad kamba peale kokku vaid pisut rohkem aastaid kui pool ansambli vanust. Mati Kabanen on ansamblis laulnud viis aastat, Valdis Paltser kolm aastat, Tõnu Kaasik ja Rein Orav kaks aastat ning Ülar Meikar aasta. Nemadki ütlevad, et hobi on hariv ja seltskond lõbus.
Valli sõnul on Pange Poisid olnud tema teine pere, kes on koos 25 aastat kasvanud. Kuigi ta ei osanud 25 aastat tagasi arvata, et hakkab meesansamblit juhendama, on tal nüüd meenutada kauneid elamusi esinemistest, palju nalja-naeru, pillimängu ja rõõmu kontsertreisidest.

Mis sihid mehed ja Valli järgmisteks aastateks seavad? Mis suunas arenetakse ja milliseid kõrgusi püüdma hakatakse?

Sõltumata valikust jõudu, jaksu ja aega teile valitud teel jätkata! Ja õnne muidugi ka!