Toodete hulka kuulub:

Teeküünal-Puidust valmistatud õueküünal. Sobib kasutamiseks nii suvel rannas kui ka talvel lumega. Põleb efektselt hämaras ja tuu­lise ilmaga. Ka on antud toode väga efektne kustunult-hõõguvana. Küünalt on lihtne ka­sutada ja mugav transportida. Tuuleküünal on valmistatud puidust (mänd, kuusk) ning soodsates tingimustes põleb peaaegu täieli­kult. Tekitab toreda olemise ja annab mõnusat valgust.

Fotol teeküünal

Grillpakk-Õõnes lepast pakk täidetud grill­söega. Süütamiseks kaasas süütetablett. Grill­pakku saab kasutada nii sise kui ka välistingi­mustes. Grillpakul on väga lihtne grillida näiteks vorste ja teisi toiduprodukte oma koduaias, piknikul, matkal, metsas või kus iganes soov grillida. Pakk on 11,5 cm kõrge, läbimõõt 21 - 30 cm. Kuumenemisprotsess võtab aega ca 15 - 20 minutit, mille jooksul süsi saavutab grillimistemperatuuri. Olenevalt paku läbimõõdust kestab grillimisprotsess ca 40 - 70 minutit.

Kamina/tulepakk on tehtud lepast, väga mugav toode, kaasas süütetablett kiireks süütamiseks. Põlemisel väga efektne ja dekoratiivne tuleleek. Saab kasutada nii kami­nas ja muus tulekoldes kui ka õues. Paku dia­meeter 14 - 25cm, kõrgus 11-12 cm. Põlemis­aeg vastavalt läbimõõdule 40-80 minutit.

Fotol kamina/tulepakk

Peame märkimisväärseks saavutuseks osa­lemist Eesti suurimal ettevõtluskonkursil Ajujaht, kus pääsesime oma äriideega 200-st ideest 25-e parema hulka. Võitja selgub 2. mail otse-eetris ETV-s, hääle oma lemmikule saavad anda ka televaatajad.

Ettevõtte missioon on anda väheväärtusli­kule puidule, mis on mõeldud ära kütmiseks, lisandväärtust. Samaaegselt pakkudes keskkonnasõbralikust ja elavat tuld väär­tustavale inimesele tooteid, mida on lihtne ja mugav kasutada.

Meie visiooniks on jõuda jätkusuutliku ning eksportiva suurettevõtteni, kes lähtub kliendi vajadustest.

Ettevõtte Woodcandle UÜ toodete ning edasimüüjate kohta leiab infot kodule­hel: www.woodlight.eu ning Facebookis kasutaja:Woodlight nime alt.