Miks oma autoga? Vastus on see, et oleks turvaline ja et saaksin igal ajal liikuma, kui tekib vajadus ja tahtmine. Ja mulle meeldib autot juhtida. Pigem on minu jaoks probleem linnas parkimine. Kui minu 12-aastasel lapsel on tarvis linna saada, siis olen teda ka siiani ikka transportinud, sest nii on turvalisem. Eks ta jõuab veel iseseisvuda.

EVELIN TIIRIK
Muraste elanik

Kui on vaja ühistranspordiga liikuda, siis ei ühti graafikud alati reisija vajadustega. Tuleb ette ka olukordi, kus koolipäev lõpeb tervel Tabasalu ühisgümnaasiumil korraga. Siis jääb peatusesse järgmist bussi ootama ühe bussi jagu väikeseid reisijaid. Seega arenguruumi ühistranspordi parandamiseks on alati.

VELLO MALKEN
Muraste elanik

Olen avalike liinide busside ning ka kommertsbussidega rahul. Graafikud on piisavalt tihedad, sõidukid turvalised ning puhtad. Juhid lahked ning sümpaatsed. Õnnetusi või muid intsidente pole õnneks juhtunud. Mõned nooremad juhid on vahetanud töökohta ning sõitnud üle lahe Soome.

Praegu teenindab meie kandi bussiliine Mulgi Reisid. Aga varsti asendab seda Atko. Eks siis näeb, kas uued vedajad on paremad või halvemad.