12.00 Spordivõistlused Väike-Maarja spordihoones

15.00 Jumalateenistus Väike-Maarja kirikus ja mälestushetked kalmudel

17.00 Aktus Väike-Maarja seltsimajas

19.00-02.00 Peoõhtu Väike-Maarja gümnaasiumi peamajas

Piletid on müügil Väike-Maarja gümnaasiumi kantseleis, Väike-Maarja lillepoes Maarjalill ja Väike-Maarja muuseumis. Osalustasu saab kanda ka Väike-Maarja Gümnaasiumi Vilistlaskogu arveldusarvele 10502017067003 (SEB), selgitusse märkida „Juubel, nimi, lõpetamise aasta".

Piletite hinnad:
- kuni 31. augustini 10 eurot,
- 1. septembrist kuni 11. novembrini 12 eurot,
- aastapäeva päeval 14 eurot,
- VIP-pilet alates 25 eurost.

VIP-piletiga toetad vilistlaste poolt Väike-Maarja gümnaasiumile aastapäevaks üliolulise portatiivse võimendi kinkimist. Portatiivsel võimendil on olemas sise- või välisaktuste läbiviimiseks vajaminevad omadused: mikrofonisisendid, CD-mängija sisend, sisseehitatud MP3-mängija, mis töötab nii USB-pulgalt kui ka SD-mälukaardilt. Töötab sisseehitatud aku pealt 8-10 tundi.

Esimesed 33 lendu, s.t kuni 1956. aastani (kaasa arvatud) Väike-Maarja kooli lõpetanud vilistlased kokkutulekul osalemiseks piletiraha maksma ei pea. Tasuta pääsme saab välja võtta piletimüügikohtadest või kokkutuleku päeval kohapeal.

Väike-Maarja õppekeskuse õpilaskodu pakub vilistlastele kooli kokkutulekul ööbimisvõimalust. Kohtade broneerimine telefonil 327 0910 alates augustikuust.

Ööbimiskoha maksumus 10 eurot/ öö.

Kingi koolile raamat!

Ilusaks kombeks on pidupäeva puhul kingitusi teha. Ja mis on pare m kingitus kui raamat! Kool on pannud kokku pika seinast seina nimekirja raamatutest, mille suhtes on olemas huvi ja vajadus. Kinkigem Väike-Maarja koolile sünnipäevaks lugemisvara!

Info Väike-Maarja gümnaasiumi kantseleist ja telefonil 327 0910, Väike- Maarja gümnaasiumi kodulehelt www.v-maarja.ee/vmgym/, vilistlaskogu kodulehelt www.v-maarja.ee/vilistlased/ ja Facebooki lehelt: www.facebook.com/VaikeMaarjaGumnaasiumiVilistlased.

Kohtumiseni!

Vilistlaskogu