„Top 200 nimi tuleb sellest, et kõik võistlejad on ühises pingereas, nagu on näiteks tennises, kus tekib üldine paremusjärjestus. Võistlejatel on parem võimalus ennast sõprade-tuttavatega võrrelda ja saada teada enda tase. Kindlasti on tegemist väga põneva muudatusega ning vaatemängu peaks jaguma nii võistlejatele kui pealtvaatajatele," lisas ta.

Suurimaks publikumagnetiks on Tammisti sõnul kindlasti külgvankritega mootorrataste Eesti meistrivõistluste etapp, mis on Kihlisse alati meelitanud suure hulga publikut. „Kohal on Eesti tippsõitjad ja lähiriikide paremad pojad."

„Uuendusena pakume lastele ja noortele võimalust proovida, kuidas on päris mootorrattaga sõita. Kohal on treener Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioonist ja samuti meie endi Veiko Vettik, kes abistab lapsi ja noori ning kellel on vahetu kogemus enda poegade õpetamisest," ütles Tammist.

„Lastele on mitu mootorratast, täisvarustus ning tugi ja õpetus. Lapsevanemate juuresolek on hea, sest edaspidi plaanime asjast huvitatuile selliseid päevi korraldada suve jooksul mitu.

Tahame, et aasta 2013 märksõnadeks oleks just noored, lapsed ja juurdekasv."

Lisainfo www.tyriamk.ee või e-aadressil info@tyriamk.ee.