Meil Harkus pole külaseltsi. On vaid kortermajade ühistud. Aga asula üritused toimuvad raamatukogus. Või sõidame kohalikega kuhugi välja. Aprillis näiteks korraldasime külaskäigu Kumna kultuuriaita, kus meid väga südamlikult vastu võeti.

ANDRUS SALISTE
Muraste elanik

 Kindlasti osalen. Olen Muraste küla tutvustavas telgis asjatamas huvilistega ja tutvustamas küla, meie tegevuskalendrit ning jagamas kogemusi. Lisaks osalen ka küla eest võistlustel - seal, kus vaja ja minu oskused/ teadmised abiks võiks olla. Lisaks tutvun hea meelega teiste väljapanekutega.

Tunnen sellest päevast rõõmu! Pean sellist oma vallas/ külas/tänaval kokkuhoidmist väga oluliseks. Oleme just seda nägu ja tegu, nagu me ise kõik panustame. On ju uhke olla enda, oma küla, oma valla, oma riigi eest väljas, millegi suurema nimel, teistega koos!

Harku vallas on pea kõikides suuremates külades olemas külade esindused - külaseltsid, kandiseltsid, tegevuspõhised seltsid või aktiivsed inimesed. Toimib ka Harku vabaühenduste ümarlaud. Piirkondade arengukavad on ka valla arengu- ja tegevuskavade osad. Ollakse aktiivsed.

IVO LUKK
Alasniidu Seltsi juhatuse liige

Üritame võtta osa kõikidest aladest. Kas rahva kokkusaamine õnnestub vastavalt plaanidele, eks näis! Taolised sündmused ja kokkusaamised on üsnagi tähtsad. Esindame ju oma küla ja tahame näidata, et meie küla pole teistest kehvem! Meil sai just seltsi uus logo valmis. Tahame seda kõigile näidata!

Oma asulas olen võimaluse korral alati kaasa löönud ja tihtilugu olen ka korraldamisel osalenud. Valla küladeliikumise areng on olnud võimas. Mis aga ei tähenda, et ei saaks veel paremini.