Tiit Mae vallavanema aastaid võib pidada suurte muutuste ajaks. Võib öelda, et Keila vald sai sellel perioodil uue näo või kujunduse nii sisemiselt kui ka väliselt. Ühelt poolt muutus kogu töökorraldus vallavalitsuses süsteemsemaks, tekkisid konkreetsed tööülesanded ja konkreetne asjaajamiskord. Väga olulisel kohal olid seadused ning nende põhjal töö tegemine, aga ka kontroll.

Igakülgset tähelepanu hakati pöörama kodanikele ja nende vajadustele, püüti tagada, et kodanike küsimused saaksid maksimaalselt vastused. Tiit Mae rõhutas järjepidevalt, et vallavalitsus on elanike jaoks, mitte vastupidi. Vastuvõtupäevadele esitati suuremaid nõudmisi kui tavalistele tööpäevadele. Ametnik pidi olema alati kohal ning korrektselt riietatud.

Väliselt muutusid oluliseks traditsioonid ning Keila valla sümboolika. Tiit Mae eestvedamisel algatati kultuuriüritused, mis on aegade jooksul aina populaarsust võitnud. Hakati läbi viima rippsildade kontserti Keila- Joal, vallapäeva Kloogarannas ja K. Türnpu pargikontserti koostöös K. Türnpu meeskooriga. Jõulude ajal toimus valla tellimusel Keila kirikus piirkonna rahvale tasuta advendikontsert.

Lisaks kultuurisündmuste traditsioonide sisseviimisele kujundati sellel perioodil Keila vallale lipp, vapp ja ametikett. Paldiski maantee ja Niitvälja tee ristile püstitati Keila valla keskpunkti tähistav sammas. Väärtustamist leidsid ka muud valla ajalooga seotud paigad.

Tiit Mae oli vallavanemana kindlate põhimõtetega ja ei kartnud oma õiguste eest seista, ta oli julge pealehakkamisega ja viis alustatu ka alati lõpuni, ükskõik kui palju vaeva ja aega see ka ei nõudnud. Ta oli autoriteetne ja konkreetne, tagades läbi selle korra kogu vallas. Suheldes aktiivselt kohalike elanikega ning liikudes valla territooriumil palju ringi, oli ta väga hästi teadlik kohalikest oludest ja elust, ta oli inimestele ja nende muredele lähedal.