Hooaja viimane Harrastajate Hoki Liiga kohtumine Kurase Hüljeste meeskonnaga lõppes tulemusega 1:0 meie meeskon­na kasuks. See oli juba kolmas järjestikune võit, kusjuures ka­hes eelmises kohtumises alista­sime kokkuvõttes III liiga nii esikoha kui ka teise koha saavu­tanud HK Hansa ja HK Kehra meeskonnad. Hooaja esimeses pooles jätsime aga päris mitmes mängus viigi või eduseisus olles lõpuminutitel kaitse unarusse ja napi võidu vastastele.

Saku I meeskond saavutas sel aastal HHL-i I liigas mängides kolmanda koha. Meie meeskon­nast väärisid äramärkimist liiga parim treener Sergei Lukin ja ründemängija Andrus Pihlak.

Meie klubi jaoks oli uus koge­mus esindada Harju maakonda Eesti Talimängudel jäähokis. Talimängud toimuvad iga nelja aasta tagant ja jäähoki liitmine mängude kavva oli uus algatus. Finaalturniir toimus 1.-2. märt­sil Tartus Lõunakeskuse sise­väljakul ja Rõuges väliväljakul. Meie hokiklubi oli väljas esime­se meeskonnaga ja vastasteks olid Tartu maakonda esindav eelmise aasta Eesti MV meister Tartu Kalev-Välk, Virumaad esindav Jõhvi Everesti mees­kond ja Jõgeva maakonda esin­dav Jõgeva Hokiklubi.

Talimängude võitjaks tuli ülekaalukalt Tartu Kalev-Välk. Hõbemedalid tõime Harju maa­konda meie, kolmandaks plat­seerus Jõgeva ja südikat mängu näidanud Jõhvi noor meeskond jäi seekord neljandaks.

Sel aastal kolmandat korda toimunud Loodusjää Hokiliigas jõudsid finaaliturniirile mõle­mad meie klubist moodustatud võistkonnad Saku ON ICE ja Saku Õllekapad.

Turniir ise toimus ilusa talve­ilmaga 24. märtsil Lääne-Viru­maal Tamsalu külje all Uudekü­las. Kevadiselt võimas päike suutis mängupäeva viimasteks mängudeks väljaku ääres jää üs­na pehmeks sulatada, kuid see ega silma paistev ere päike ei rikkunud turniirile kogunenud meeste tuju.

Finaalmänguni jõudmiseks tuli mõlemal meie meeskonnal päris palju vaeva näha, kuna poolfinaalides vastasteks olnud Viljandi ja Uudeküla meeskon­nad osutasid meie hokimeestele tõsist vastupanu. Saku ON ICE võitis poolfinaalis vastaseks loositud Viljandi hokiklubi sei­suga 3:1. Saku Õllekappadel Uudeküla alistamiseks nor­maalajast (2:2) ei piisanud ja mängu tulemus jäi pealevisete otsustada. Selles oli Õllekappa­de mängumeestel rohkem õnne ja osavust ning taas, nagu eelmi­selgi hooaja finaalturniiril, olid kulla-hõbeda heitluses vastami­si eelmise aasta tiitlikaitsja Saku ON ICE ja eelmine kord hõbe­daga leppinud Saku Õllekapad.

Finaalmängu normaalaeg jäi pärast tõsist heitlust viiki 2:2 ja võitja otsustas taas pealevisete seeria. Lõpuks riputasid Tamsa­lu vallavanem Toomas Uude­berg ja Saku vallavanem Kuno Rooba kuldmedalid kaela Saku Õllekappadele ning hõbemeda­lid Saku ON ICEle. Lisaks kuu­lus meile ka kast saunaõllega.

Kokkuvõtteks võib Jäähoki Klubi hooaega kordaläinuks lu­geda. Rõõmu teeb, et Saku vä­lisväljakul sel aastal avatud ui­sulaenutus leidis aktiivselt ka­sutust. Järgmisel hooaajal ka­vandame koostöös spordikes­kuse ja vallavalitsusega olemas­olevale 42 uisupaarile lisa soe­tada ja kindlasti paigaldame väl­jakule kõlarid, et uisulaenutuse lahtioleku aegadel väljakule muusikaga meeleolu luua.