Olen sündinud 1960 Tartus ja alates 1966. aastast elanud Rosma külas. Koolis käisin Põlvas.

1982. alustasin tööd Peril Ed.Vilde nim kolhoosis autojuhina. Üle kümne aasta töötasin OÜ-s Põlva Reisijateveod majandusjuhatajana ja 2007.aastal asutasin oma ettevõtte OÜ Omnirem, mis tegeleb autoremondi ja transportteenuse osutamisega. Ettevõttes töötab hetkel 11 inimest. 1982.aastast alates elan Peri külas. Koos abikaasa Pillega alustasime elamist korterelamus ja alates 1990 elame eramajas. Oleme üles kasvatanud kaks last ja hetkel oleme vanavanemad kahele tüdrukule. Seega olen Peri külaga seotud juba üle kolmekümne aasta. Kuna soovin kaasa aidata küla edasisele arengule, nõustusin külavanemaks valimisega.

Esimene nädal külavanemana on olnud teguderohke. On olnud mitmeid kohtumisi vallaametnikega, osalesin koosolekul, kus oli teemaks küla soojamajandus ja lahendamisel on bussiliiklusega seotud probleemid Peri külas.

Päevakorras on Peri külas teedele ja tänavatele nimede andmine ning hiljem teeviitade ülespanek ja laste mänguväljaku rajamine. Kuna külavanemaks olemise aeg on olnud väga lühike, ei ole veel jõudnud meeskonda moodustada, aga grupp aktiviste on olemas, kes lubavad igati toetada ja aidata.

Ootan külaelanike aktiivset osavõttu kohaliku elu arendamisel ja loodan, et meie koostöö saab olema tulemuslik.