Lisaks heakorranõuetele, matmiskorrale, hauaplatsi kujundamisele ja hooldamisele on uues eeskirjas reguleeritud hooldamata hauaplatsiks tunnistamine. Võru linnakalmistu vanas osas on palju mahajäetud kalmukohti, mis rikuvad kalmistu üldist pilti. Uus kalmistujagu laieneb aga kiiresti. Sel aastal tehakse hooldamata haudade kohta esimene inventuur. Hooldamata hauaplatse hakatakse tulevikus uuesti välja andma.

Võru linnakalmistu on liitunud ka kalmistumajanduse infosüsteemiga Haudi (vt www.kalmistud.ee). Kalmistuportaal koosneb süsteemiga ühinenud kalmistute andmetest ja nende kodulehtedest. Selle aasta jooksul inventeeritakse (maetud ja matmiskohad) Võru linnakalmistu täies mahus ja kõik andmed on leitavad Haudi veebilehelt.

Võru linnakalmistu kasutamise eeskirjaga saab tutvuda Võru linna kodulehel www.voru.ee ja elektroonilises Riigi Teatajas (www. riigiteataja.ee). Kasutusluba saab vormistada Võru linnakalmistu kontoris Kose tee 2. Täidetud blanketi võib saata ka digiallkirjastatuna aadressil kalmistu@voru.ee.