Reedese päeva, 7. juuni üritused algasid murutraktorite ralliga Rosmal, ja laste kunstiringi aastanäituse avamisega galeiis Gallõrii.

Õhtul toimus linna kesktänaval motoriseerimata sõidukite mäestlaskumise võistlus. Osales 21 meeskonda. Lähemad tulijad oli Põlva linnast ja vallast, Võrumaalt Puigalt ja Väimelast, kaugemad „insinöörid" olid Vinnist ja ülemeremaalt Hiiumaalt. Peaauhinna 1000 eurot võitis Mammaste võistkond sõiduki Modernne piimatehas eest. I preemia pälvis sõiduk Trooja lehm, II preemia sai Valmer Puit meeskonna sõiduk Hõissa pulmad ja III preemia võitis Hiiumaa tüdrukute roosa sõiduk Oh sa siga!

Trooja lehm

Reedel peeti talupoe õuel teatripiknikku, kaubamaja näitas kesklinnas moode, Serviti tantsutüdrukud ergutasid publikut ning Motomeeste koor ja NIKN Suns tegid muusikat. Õhtule pani rasvase ja magusa punkti ansambel Metsatöll ning öö aitas hommikusse lükata rokiraju undergroundis.

Laupäev, 8. juuni algas laadameluga linnasüdames ja linna puhkpilliorkestri äratusmänguga mööda linna. Keskuse laval esinesid külalised Sillamäelt, Mandoliinide orkester, tantsijad ning kapell Heino Tartes ja sõbrad. Naised harjutasid laulu Intsikurmus. Toimus orienteerumisbingo mööda linna, rula/bmx võistlus, rannavollevõistlus, koerte demonstratsioon, kirikukontsert ja omavalmistatud parvede sõit järvel.

Rosmal Johannese koolis meisterdati nukkusid ja mängiti nukulavastusi. Noori õpetati asjadele loominguliselt lähenema ja kunstikool näitas oma loomingut nööril.

Tennist sai mängida tasuta. Talupoe tagahoovis õpetati euroalustest õuemööbli valmistamist. Tegemist ja uudistamist oli nii suurtel kui väikestel. Päev lõppes vabariikliku naiskooride rongkäigu ja laulupeoga Intsikurmus ning simmaniga südalinnas ansambli Justament saatel.

Pühapäeva, 9. juuni hommikul sai piduroidumuse kontidest välja ajada rattamatkal rühkides, Himmastes käsitöö töötubades nokitsedes, meeldivalt jahedas kirikus E STuudio tütarlastekoori laulu või muusikakooli saalis mahedahäälset tšellokontserti nautides.

Suur tänu Põlva päevade peakorraldajale - Põlva Kultuuri- ja huvikeskusele - toredate sündmuste ja suurepäraste esinejate eest! Kummardus Põlva linna- ja vallavalitsusele ning kõigile toetajatele! Aitäh osalejatele!