Ja eks see olegi veel viimane vaikusehetk enne sügisest valimistetormi. Juba rabiseb siit-sealt vaikselt loosungeid ja reklaami. Hakkame kordama ja meelde tuletama, kes meil siin võimupirukat püüdlema asub. Või siis tutvustama, sest eks iga valimiskorraga lisandub võimumängust väsinute asemele uusi tegijad.

Kui toimunule tagasi vaadata, siis pärast kevadpealinna lõpuhelisid ei vaibu veel üritustemelu ei Türi linnas ega vallas. Linna sünnipäev toob aasta-aastalt juurde kohvikuid. Vahest oleks järgmisel aastal mõttekas hakata seda arvukust piirama?

Kui on soov kõiki külastada, läheb kiireks. Seda enam, et kui tahaks kõikides kohvikutes pakutavat maitsta, mõjub see päeva lõpuks tõenäoliselt halvasti ka seedimisele.

Vahva on kokkuvõttes see, et Türi inimestel on julgust ja soovi külalised koduõele kutsuda, neile kehakinnitust ja meelelahutust pakkuda. Kuuldavasti lõpetas üks tänavune kovik oma tegevuse järgmise päeva hommikutundidel, sest inimestel oli lihtsalt kahju kenal suveõhtul koju minna.