Minul pole väga vahet, kus ma kaupluses käin. Auto on olemas ja ligi saab hästi. Keila asub paar kilomeetrit eemal. Seal eelistan Selverit ja Grossi, Rõõmu kaubamaja on veidi kallima hinnaklassiga. Tabasalus trennis käies külastan sealset Rimi kauplust. Tallinnas eelistan Prisma ketti. Kui Kumnas avataks kauplus, siis oleks see kõrgete hindadega. Praegu saavad näiteks kohalikud pensionärid korra nädalas sõita bussiga Keilassse kaubareisile.

PIRET GLÜKMANN
Muraste elanik

Elan Harku vallas, kuid töötan Õismäel prillipoes. Enamuse sisse ostudest teen kas Õismäe või Tallinna kesklinna kauplustes. Eelistan Õismäe Rimit. Kodu lähedal on kauplused Tabasalus, kus käin aeg-ajalt ka Rimis. Murastesse uue kaupluse ehitamise plaanidest ning planeeringutest olen kuulnud. Pooldan seda. Mõtlen enda 75- aastasele naabrinaisele, kes saab siis kodu lähedalt vajaliku kauba kätte. Ta ei liigu autoga ning peab ostma toitu kas Tabasalust või siis Tallinnast. Seejuures sõidab ta busside ja marsruuttaksodega.

ASTRID VÄIZENE
Tabasalu elanik

Suuremad ostud teen siiski Tallinnas kodu ko hale lähemates marke tites. Kiirelt vajaminevad toidu- ja muud kaubad ostan kodu poodidest. Üldjuhul küll Rimist. Tallinna kauplustega võrreldes on Harku vallas hin nad enamvähem samad. Liht salt suurlinnas on valikuid rohkem.

MEELIS HÄRMS
Tabasalu elanik

Olen suur Kallaste kaupluse austaja, sest 99% igapäevaselt vajalikest asjadest leian sealt. Mugav külapood sõbraliku ja hea suhtumisega kollektiiviga. Olenemata külastajate arvust pole ma pidanud seal kunagi üle minuti kassajärjekorras seisma.