Koorid alustasid oma jalgpallilaulupidu juba tund enne kohtumist. Hümni esitati koos Hendrik Sal-Salleriga. Kooride ees hoidis taktikeppi Tomi Rahula ja repertuaari kuulus kaksteist laulu.

Lauljad ja orkester kuulusid täielikult selle kohtumise juurde. Kui Eesti lõi värava, lauldi „ Mats alati on tubli mees" ja kui oli vaja staadionil olijaid ergutada, siis kõlas „ Laul Põhjamaast". Koos esilaulja ja teadustaja Ott Leplandiga esitati „Mässajate laulu".

Koore toetas ja saatis Politsei- ja Piirivalve orkester. Lisaks olid veel repertuaaris „Jalgpall on parem kui seks", „ Eesti Maailmameister" jne. Cerese laulja Merje Sale rääkis, et kõik, mis staadionil toimus, oli väga emotsionaalne ning kohtumisele elati tormiliselt kaasa matsile. Mängu lõppedes olid hääled kähedaks lauldud ja karjutud ning oldi rahul, et mäng naabermaa Lätiga jäi viiki, kuigi tegelikult oodati Eesti koondiselt hooaja kümnendat võitu. Ceresel oli see esmakordne kogemus jalgpallimatšil üles astuda.

„Ka lätlased on laulurahvas ja seepärast oli meil kaks põhjust võtta vastu pakkumine kõnealuses mängus osalemiseks.

Kutsusime Lätist mängule nii jalgpallihuvilisi kui lauljaid," märkis Läti jalgpalliliidu peasekretär Janis Mežeckis. Eesti jalgpalliliidu president Riho Pohlak ütles, et nad soovivad taastada Lätiga peetavate põhimõtteliste vastasseisude traditsiooni.