Kadrina harrastajate esindus jõudis väärikale kolmandale kohale.

18.-20. juulini peeti Soomes Vesantol sussijalgpalli MM, milles kokku osales üle 100 võistkonna.

Tugevamas, nn proffide sarjas, tulid maailmameistriks eestlased võistkonnaga
Estonia- Kadrina
. Finaalmängus lausa purustati vastased tulemusega 10:2! Finaalis vähendati mänguaega 5 minutit. Seega tuli platsil olla 2x10 minutit. Kokku sai meie võistkond 7 võitu.

Võistkonnas mängisid: Kristo Remmelgas, Egert Hommik, Mikk Mehike, Margus Gristopher Kalda, Erik Vares, Rainer Võsaste, Jaanus Võrno. Treener oli Marger Pormann.

Osalejate muljeid

Kristo Remmelgas: „Võistlus oli kõvatasemeline ja eestlased näitasid oma võitlusvaimu ning alistasid kõik oma vastased."

Erik Vares (meeskonna kapten): „Juba esimestes mängudes oli näha, et neil võistlustel liigume me medalite suunas. Raskeim mäng oli veerandfinaalis, kui sai peale 1:1 normaalaega lüüa penalteid ning sealt välja tulla võitjana 6:5. Tunne oli seepeale selline nagu hõljuks pilvedes!"

Egert Hommik (võistluste parim väravavaht): „Väravas polnud kerge olla, sest pall võttis tuulega erinevaid vinte ja pidin alati teraselt valvel olema. Näiteks veerandfinaalis löödi meile nurgalöögist otse värav."

Marger Pormann: „Kahjuks ei suutnud me 'harrastajate sarja' tiitlit kaitsta, kuna poolfinaalis tuli alla vanduda peale 2:2 normaalaega penaltite löömisel. Kolmanda-neljanda koha mängus oli näha, et poisid on pettunud. Aga sellest hoolimata läksime kindla võidu peale välja ning läksime kiiresti 4:0 juhtima. Lõputulemus oli 6:3 meie kasuks."

Harrastajate sarjas tuli eelmise aasta maailmameister team Estonia-Kadrina tublile kolmandale kohale. Võistkonnas mängisid: Marger Pormann, Ergo Teino, Reio Mändla, Sten Veskis, Tõnno Kask, Kristo Salamatin, Margus Teterin ja Arvo Gross.


Sussijalgpalli reegleist

Sussijalgpalli mängitakse muruväljakul sussides, korraga on ühel võistkonnal väljakul 4 mängijat ja väravavaht. Üks mäng kestab 15 minutit. Kui mängijal lendab suss jalast, siis ta peab sellele ise järele minema.

Teised mängijad ei tohi teda aidata (kätte visata näiteks). Juhul kui mängija lööb palli pärast seda, kui suss on jalast tulnud, tuleb otsekohe karistuslöök vastase kasuks. Kollane kaart tähendab 2 minutit väljakult eemaldamist või kuni värav on löödud. Võistluste ametlik koduleht on: