9.-11. augustil toimus Eesti suurim rahvusvaheline võistlus 44. Järvakandi Open/5.Toomas Kivilo memoriaal. Osalejaid oli kaheksast riigist. Lasti 2x50m harjutust, finaale, võistkonna ja segavõistkonna võistlust. Türi Vibukoolist osales viis võistlejat. Väga visalt võistles naiste arvestuses nooruke Lisell Jäätma, kaotades pronksmedali vaid ühe punktiga leedulannale Inga Kizeliauskaitele. Kokkuvõtteks igati hea neljas koht.

Viiendaks tuli Kristi Ilves ning kuuenda koha võitis Mariel Jäätma. Meestearvestuses pakkusid Türi Vibukooli poisid Artur Aas ja Kristjan Puusepp vanadele tegijatele tugevat konkurentsi, päris kannale veel astuda ei suudetud, kuid induviduaalvõistluses saavutas Artur Aas kaheksanda koha ja Kristjan Puusepp üheksanda koha.

Poisid on selle aastaga tugevasti arenenud, pea igal võistlusel parandatakse oma isiklikke ja Eesti rekordeid. Võistkondlikus arvestuses tuli Türi Vibukooli võistkond (Lisell Jäätma, Artur Aas, Kristjan Puusepp) kolmandale kohale, võites Valgevenet.

Segavõistkondi (1 naine, 1 mees) pani Türi Vibukool välja kaks. Kuid kahjuks juba esimeses ringis pidid võistkonnad omavahel kokku minema ning üks välja langema. Edasi jätkas võistlemist segavõistkond Türi Vibukool nr 2 (Lisell Jäätma, Artur Aas). Segavõistkond võitis pronksimatšis Valgevenet.

17.-18. augustil võisteldi Rootsis. Plokkvibu laskjad võistlesid kõik ühes arvestuses, olenemata vanusest või soost. Tublilt võitles Artur Aas, tulles kolmandale kohale ning autasuks sai oma kukru vahele täiendust. Eriliselt hea meel on ka Kristjan Puusepa üle, kes täitis Noorte MM-i normi. Türi Vibukoolist on MM-i normi täitnud kolm laskjat: Lisell Jäätma, Artur Aas ja Kristjan Puusepp. MM toimub oktoobris Hiinas.