Paadisillad ja terrassid valmistas ning paigaldas OÜ Top Marine, ettevõte on ujumis- ja paadisildade ehitusega tegelenud juba 9 aastat. Kogu Top Marine meeskond väärib suurepärase töö eest kiitust, eriline tänu aga objektijuht Taavi Sobile. Supluskoha rajamiseks vajalikud kaevetööd, geotekstiili paigaldamise ja liivakihiga katmise teostas OÜ Faunid.

Mahukad tööd said lühikese ajaga tehtud tänu paljudele headele abilistele. Suurimad tänud Säga klubilt Aivar Rahulaanele, kes meid nii nõu kui jõuga toetas, Suure-Jaani päästekomando meestele, kes aitasid filterkanga järvepõhja paigaldada, Margus Elizarovile, Janno Rannalale, Janek Kukele, Mihkel Nottale, Antti Evertile, Enrico Peltile, Marek Ivaskile, Sulev Peltile, Martin Miilile, Kalev Sengbuschile, Lauri Rannalale ja Erkki Mägile, kes üle 400 kg kaaluvad terrassi ja paadisilla moodulid ühisel jõul järve äärde tassisid ning Mati Adamsonile, kes kogu ehitustöö organiseerimise enda kanda võttis. Loodan väga, et uut ja ilusat ujumiskohta hästi hoitakse ning see jääb kõiki külastajaid paljudeks aastateks rõõmustama.

Projekti elluviimiseks saadi toetust PRIA rahastatavast LEADER-meetmest, kokku kulus uue rajatise valmimiseks pisut üle 34 tuhande euro. Loodetavasti leiab uus supluskoht ka palju kasutajaid, projekti esimese etapina rajatud virgestusala (välitrenažöörid, minikorvpalli- ja võrkpalliväljak) on Kondase pargi puhkeala osana aktiivselt kasutuses ja igati oma eesmärgi täitnud.