Whatcar.ee ja Viva Liiklus korraldavad Tartu autonäitusel vigursõiduvõistlust juba teist aastat järjest ning loodetavasti kujuneb sellest meeldiv traditsioon. Trammi sõnul on Eestis väga palju autospordialasid, mis paraku on paljudele väga headele juhtidele kättesaamatud sellega kaasnevate suurte kulutuste tõttu.

„Tahame anda inimestele võimaluse end proovile panna ilma, et nad peaksid sentigi selle eest maksma. Pigem vastupidi, parim saab ka rahalise preemia,“ lausus Tramm.

Võistlus on atraktiivne ka pealtvaatajatele, kuna see toimub identsetel paarisradadel, kus on kohe näha, kumb osalejatest on osavam. Võistluse läbiviijaks on autokooli Viva Liiklus asjatundjad, kes omal ajal viisid läbi ka Eesti Osavaima Juhi võistlust.

Autodeks on tänavu Nissan Nordic`u poolt välja pandud kaks uhiuut Nissan Note`i, mis peaks olema omakorda osalejatele lisaboonuseks, sest uut Note`i esitletakse esmakordselt Eestis sel samal autonäitusel. Iga tokipuutega kaasnevad trahvisekundid, ehk määravaks ei pruugi saada mitte raja läbimise kiirus, vaid see, kui puhtalt seda tehakse.

Võistlema on oodatud kõik juhiloa omanikud sõltumata vanusest ja soost. Et võistlus kulgeks sujuvalt ja tõrgeteta, soovitab whatcar.ee toimetus ennast eelregistreerida e-posti aadressil info@whatcar.ee, märgusõnaga Vigursõit.

Edasi saab lugeda portaalist