"Muidugi on meie soov innustada inimesi tegudele. On aeg muuta oma head mõtted ja soovid reaalseteks tegudeks, olla aktiivne ja teha ise midagi head varjupaigas kodu ootavate loomade heaks," ütles Purina Eesti turundusjuht Kadi Laur.

Varjupaikade MTÜ juhataja Triinu Priksi arvates võiks loomakaitsekuul lihtsalt mõelda sellele, milline on meie suhe lemmikloomadega, oma kassi või koeraga.

"Me kõik oleme tegelikult loomade esindajad ja eestkostjad. Kassid ja koerad ei oska ise rääkida. Meie kohus on see pealtnäha lihtne suhe läbi mõelda ja sellele tähendus anda," rääkis Triinu Priks. Ta lisas, et lemmikloomade eest hoolitsemine on meie ühine kohustus, ja eriti kehtib see koduta jäänud loomade puhul.

"Muidugi oleks imetore, kui mõni nendest piltidel olevatest loomadest leiab kampaania ajal endale uue kodu. See on meie ülim eesmärk. See on see, mille pärast me tegutseme ja mille pärast Purina meid aitab," ütles Triinu Priks. Ta arvas, et inimesed võiksid julgemalt varjupaikadele oma aega ja oskusi pakkuda, kui selleks vähegi soovi on. Abi on teretulnud igal ajal, ka pärast loomakaitsekuu lõppemist.

Kõik, kes tahavad osaleda pildimängus "Hea sõna inimestele", peaksid külastama Purina Facebooki lehte. Oktoobri jooksul ilmub sinna kokku 28 varjupaiga koera ja kassi pilti.
Foto: Maarja Janson

Loomade koju jõudmisele saab kaasa aidata kahel moel - nii mõtte kui teoga. Igal loomakaitsekuu päeval ilmub Purina Facebooki uus, tühja mõttemulliga pilt. Õhtuks valitakse saadetud tekstide seast välja parim, pannakse see pildile ning siis saavad tekstiga pilti juba kõik jagada. Kõige nutikamate ja kõige populaarsemate tekstide autoreid ootavad ka kopsakad auhinnad - 1 kuu toit oma kassile või koerale. Kellel aga endal kassi või koera ei ole, nendel on võimalus kinkida toit kas sõbrale või varjupaigale.

Purina on Varjupaikade MTÜ pikaajaline koostööpartner, kes juba mitmendat aastat järjest toetab varjupaikade tegevust, annetades neile suure osa aasta jooksul vajaminevast kassi- ja koeratoidust.

Kui soovid osaleda kampaanias "Hea sõna inimestele", alusta SIIT.

Jaga
Kommentaarid