Väga sügavalt ei ole kahjuks kiire elu ning tööülesannete tõttu jõudnud nimekirjadesse süveneda. Aga teen seda lähiajal, sest 20. oktoobrini on veel pisut aega. Lõplik otsus, kelle poolt hääle annan, tuleb üsna varsti. Valija olen ma alati olnud.

PILLE RÕIVAS
Tutermaa elanik

On rõõm tõdeda, et kohalik elu pakub järjest enam huvi meie noortele, kes tahaksid midagi vallas ära teha või muuta. Et poliitika pole ainult loosung, vaid nähakse kitsaskohti, mille lahendamisele püütakse anda oma panus. Ma pole küll võrrelnud teiste omavalitsustega, aga mulle tundub, et meil noori tegijaid nimekirjades jagub. Iseasi on, kui paljud neist valituks osutuvad.

Aga kindlasti ei tohiks domineerida ainult noored ja uued tulijad, sest ajalooline mälu on valla arengus väga oluline aspekt. Lisaks on oluline see, et kandideerija oleks ise valla reaalne elanik ehk ei käiks niisama tööl, vaid elaks ka ise samas keskkonnas ja puutuks kokku samade muredega, millega ülejäänudki.

Ma olen alati käinud valimas ning sobivate ideoloogiate esindajad on leitud. Ma ei leia, et sel aastal oleks mul oma valikutes vaja teha kannapööret.

ENELI HINNO
Tabasalu Riidekapi Perenaine

Meie vallas on toredaid ja asjalikke kandidaate.

Eks iga valla kodanik peab oma kodukülas vaatama, kas nelja aastaga on midagi muutunud või mitte. Kui on, siis tuleb valida see, kes tehtut edasi teeb ja usaldusväärne on. Hea on tõdeda, et kandideerimas on ka palju naisi. Naised oskavad ehk märgata ka lapsi ning neid vallakodanikke, kelle sõnum pole seni vallavõimuni jõudnud ning ehk ka valla rahakotiga mõistlikumalt toimetada - nii nagu perenaised praegusel raskel ajal peavad oskama toime tulla. Olen alati valimas käinud ja lähen ka seekord.

Valima eelkõige inimest, kes ei unusta kunagi ka keskmisi ja kehvemal järjel olijaid. Ja kes toetab ka heategevust.