See ei ole nii, sest nagu eakatele mõeldud kevadpidu ja jõulupidu, on ka sügispidu seotud vanade traditsioonidega, mis on nüüdseks lihtsalt taastatud. Vallavanem rõhutas oma kõnes, et kõik need üritused on korraldatud just valla eakatele, kes on meie valla alustalaks ja see on väikenegi tänu neile meie valla poolt.

Ei tohi unustada, et me võlgneme nendele toredatele inimestele oma elu ja meie ilusa kodu, mida nad on hoidnud läbi raskete aegade. Vallavanem leidis, et inimene, kes ei austa endast vanemaid, kes ei märka neid ega nende tegusid, ei ole ka ise austust ega toetust ära teeninud. Ta tänas kõiki toetuse eest ja lubas, et need kolm traditsioonilist üritust toimuvad ka edaspidi igal aastal.

Laudades istudes ning headparemat maitstes said peolised nautida Mait Maltise lauluprogrammi. Hoogsamad rütmid tõid saalipõrandale tantsupaarid.

Nii nagu ka eelnevatel kordadel, viidi ürituse käigus läbi väike teadmiste kontroll. Seekord oli peojuhi Peep Rauni viktoriini teemaks "Raimond Valgre 100". Teema valik oli insipreeritud armastatud helilooja 100. sünniaastapäevast, mis oli päev varem - 7. oktoobril.

Selle eest, et rahvas kõikjalt vallast õigeks ajaks peole ja õhtuks koju tagasi jõuaks, kandsid hoolt valla korraldatud busside juhid Kalev, Harri ja Mart.

Kohtumiseni valla eakate jõulupeol!