Hoonesse rajatakse uued tehnosüsteemid. Keskväljak 10a kinnistu poolne ühekorruseline hooneosa lammutatakse ligi 8 meetri ulatuses. Lammutuse alt vabanevale pinnale on kavandatud arestantide sissepääsulüüs, lahendatud on juurdesõit. Projekt annab lahenduse kinnistusiseseks parkimiseks. Hoone taha kinnise hoovi moodustamiseks on ette nähtud piirdeaed krundi piirile põhjas ja idas ning läänes madala hooneploki pikendusena.

Keila Lehe küsimusele, miks soovib Lääne-Harju Politseijaoskond oma senisest asukohast Saue linnast ära kolida Keilasse, vastas Politsei- ja Piirivalveameti Põhja prefektuuri Lääne-Harju politseijaoskonna menetlusteenistuse vanem jaoskonna juhi ülesannetes vanemkomissar Egle Lipp: „Saue maja on igati amortiseerunud ja uue asukoha otsingutel oli määravaks Lääne-Harju tõmbekeskuse asukoht, milleks on Keila linn. Lääne-Harju politseijaoskonna ametnikele on aastaid uut maja lubatud ja seda väga oodatud. Head töötingimused on kindlasti üheks märkimisväärseks motivaatoriks ametnikele ja, arvestades tänast seisu, on see eriti oodatud." Riigihankedokumentidest nähtuvalt peaks hanke võitnud ehitaja objekti tellijale üle andma 15. mail 2014.

Kui palju inimesi hakkab Keilas tööle? Vanemkomissar Egle Lipp: „Lääne- Harju politseijaoskonna teenindataval territooriumil asub 12 omavalitsust.

Olulise hulga isikkoosseisust moodustavad piirkonnakonstaablid ja noorsooametnikud, kes asuvad igapäevaselt vastavalt oma teeninduspiirkonnale territoriaalsetes konstaablipunktides. Patrulltoimkonnad alustavad ja lõpetavad oma vahetusi Keilas.

Seetõttu hakkab Keila linnas uue maja asukohaga seoses politseisõidukeid ja politseinikke tänavapildis rohkem märkama."