Terje ja Jaan Õiglane koos poegade Jani ja Janekiga on kõik aktiivsed sportlased. Eesti kergejõustiku paremikku kuulunud Jaan ja Terje aitavad igati kaasa poegade pürgimisele tänaste sporditippude hulka. Janek õpib Audentese Spordigümnaasiumis ja saavutas suvel juunioride EMil kümnevõistluses 4. koha. See on ka Eesti juunioride rekord kümnevõistluses. Jan õpib Eesti Põllumajandusülikoolis ja valmistub Euroopa murdmajooksu meistrivõistlusteks.

Omavanuste hulgas on ta Eestis nii staadioni- kui maanteejooksudel esimese kolme hulgas. Töökatele ja sihikindlatele poegadele on ema-isa alati toeks ja kaasa elamas, olgu võistlused Eestis või välismaal.

Terje Õiglase nimi on Vändras tuntud ka neile, kes vaid põgusalt sporditeemaga kokku puutunud. Üle 15 aasta alevis aeroobikatreenerina tegutsemise käigus on tema eestvõtmisel sündinud Vändra aeroobikapäev. Terje õpetatud-koostatud meeleolukad liikumiskavad ilmestavad paljusid alevi üritusi.

Vändra uuel staadionil toimuvatel suurematel võistlustel jääb Terje, olenevalt võistlusest, kas osalejate või kohtunike poolele. Spordiveteranide meistrivõistlustel on ta korjanud korraliku medalitesaagi nii kodu- kui välismaal. Koos abikaasa Jaaniga, või võimalusel kogu perega, käiakse võistlemas aukartustärataval hulgal rahvaspordiüritustel nii Eestis kui kaugemal. Kõikide vändralaste sporditulemusi nendelt võistlustelt kajastab Terje Õiglane regulaarselt Vändra Teatajas. ,,Me ei tee seda kõike tunnustuse pärast, selline ongi meie elustiil," sõnab Terje, ,,aga alati on hea meel, kui sind märgatakse."