Millised saavad olema teised väljakutsed ja olulisemad sammud uues ametis, seda ei osanud vastne juht veel ennustada. "Mul on kindlad põhimõtted, millele ma kavatsen truuks jääda," selgitas Noormaa. Ta täpsustas, et eelkõige on tema eesmärk jääda siiraks nii iseenda kui ka töötajate suhtes.

"Ma näen, et meil on tohutult suur loominguline potentsiaal pärimusmuusika keskuse inimeste näol," rääkis Noormaa edasi. "Mina saan hoolt kanda selle eest, et jätta inimestele piisavalt suur loominguline vabadus oma head mõtted ellu viia."

Noormaa rõhutas, et ta on rohkem meeskonnamängija, kui see mees, kes õhtul voodis olles asjad välja mõtleb ja järgmine päev ellu viib. "Üle kõige meeldib mulle suhelda inimestega," täpsustas ta.

Eesti Pärimusmuusika Keskuse nõukogu liikme ja endise juhi Ando Kivibergi sõnul on oluline, et uuel juhil oleks erialane kõrgharidus ning piisavalt pikk töökogemus, mõistmaks keskuse toimimise põhimõtteid. "Noormaal on need mõlemad olemas, lisaks sellele on ta suurepärane muusika ja pilliõpetaja," konstanteeris Kiviberg.

"Olen kindel, et Noormaa arendab Eesti Pärimusmuusika Keskust järjest tõhusamaks vahendiks, mis aitab rahvale meie oma muusikalist emakeelt omasemaks saada," täheldas Kiviberg lõpetuseks.