Stressis looma liha on kuni 40% odavam
Gilliganid ostavad lihatõugu ja ristandmullikaid, et loomad suureks kasvatada. Selleks, et lõppnuuma läbinud loomi ei peaks kaugele tapamajja transportima, mis tekitab loomades stressi, ehitasid nad kümmekond aastat tagasi farmikompleksi lähedale oma tapamaja. "Stressis looma tapmise puhul võib liha kvaliteet nii palju langeda, et liha eest saab kuni 40% madalamat hinda," ütles Gilligan.
Kümnendiku oma talus toodetud lihast müüvad nad oma poes, kuid peamiselt müüakse liha siiski poodidele ja jaekettidele. Ostjate seas on ka mitmeid restorane, sealhulgas Michelini tärniga pärjatuid. "Neile meeldib väga meil külas käia, vaatamas, kuidas tootmine käib," avalikustas Alan Gilligan. "Pärast panevad nad menüüs kirja ka selle, kust liha pärineb."
Praegu moodustab veel väikese osa, kuid tõenäoliselt kasvab tulevikus internetimüük. Gilligani sõnul tellivad netist liha inimesed, kes on restoranis nende liha söönud, googeldavad ettevõtte nime ja siis tellivad kodulehe kadu. Kusjuures tellimused täidetakse Iirimaa piires 24 tunni jooksul. Internetist ostes tuleb liha siiski kallim, kui poest ostes.
Iirimaal toodetakse kaheksa korda nii palju veiseliha, kui ise ära süüakse. See tähendab, et lõviosa veiselihast eksporditakse.