Kümnendiku oma talus toodetud lihast müüvad nad oma poes, kuid peamiselt müüakse liha siiski poodidele ja jaekettidele. Ostjate seas on ka mitmeid restorane, sealhulgas Michelini tärniga pärjatuid. "Neile meeldib väga meil külas käia, vaatamas, kuidas tootmine käib," avalikustas Alan Gilligan. "Pärast panevad nad menüüs kirja ka selle, kust liha pärineb."

Praegu moodustab veel väikese osa, kuid tõenäoliselt kasvab tulevikus internetimüük. Gilligani sõnul tellivad netist liha inimesed, kes on restoranis nende liha söönud, googeldavad ettevõtte nime ja siis tellivad kodulehe kadu. Kusjuures tellimused täidetakse Iirimaa piires 24 tunni jooksul. Internetist ostes tuleb liha siiski kallim, kui poest ostes.

Iirimaal toodetakse kaheksa korda nii palju veiseliha, kui ise ära süüakse. See tähendab, et lõviosa veiselihast eksporditakse.