Naisi võib julgelt jagada alati kahte ossa

Just Vivian Volkonski (Elisabet Reinsalu), mahajäetud, kuid edukat erapraksist alustanud naine, tuleb lagedale avaldusega, mis võib meeldida või mitte, kuid mis kahtlemata intrigeerib.

Nimelt väidab ta, et naised jagunevad üldjoontes kaheks – kartuliteks ja apelsinideks, sellel lihtsal tõdemusel põhineb aga omakorda kõik muu. Seega pole mõtet raisata aega mõtisklustele, miks mõni elab muretult kui linnuke, mõni aga peab taluma lõputut viletust – põhjuseid tuleb otsida iseendast.

Kartul on naine, kes jääb oma lihtsuses märkamatuks, kuid on alati tore, armas ja usaldusväärne kaaslane. Apelsin aga naine, kelle sarm, enesekindlus ja muud võlud võtavad põlvist nõrgaks mehed ning külvavad kadedust ümbruskonna suguõdedes, kuid kes on kõike muud kui turvaline.

Seda, kes keegi täpselt on ja kui tõsiseltvõetavaks säärast jaotust üleüldse pidada, saavad naised teada end testides aadressil www.vivian.ee.

Ühtlasi on sarja alguse puhul Tallinna Kaubamaja Naistemaailmas detsembri algusest paariks nädalaks avatud “Kartulite ja apelsinide” kohtumispaik kohvikus Amps, kuhu oodatakse kõiki tõelisi naisi kohvitama, apelsinist ja kartulist inspireeritud päevapakkumisi ja üllatusi nautima ning loomulikult end kohapeal testima.

Need eriti üllatavad ja värvikad tegelaskujud

“Kartulid ja apelsinid” alustab esmaspäeval, 9. detsembril kell 20.30. Lisaks Elisabet Reinsalule mängivad sarjas veel mitmed armastatud näitlejad nagu Kaie Mihkelson, Egon Nuter, Kersti Tombak, Kaisa Selde, Aarne Soro.

Viviani klientidena teevad säravad rollid Viire Valdma, Ene Järvis, Marika Korolev, Karin Rask, Ireen Kennik jpt.

Värvikate kujudena üllatavad ka täiesti uued tegijad ning ühe võtmetegelasena näevad vaatajad laulja Lauri Liivi.