Turniiri lõpetamine toimus pühapäeval, 1. detsembril Pühajärve puhkekeskuses. Esimese koha sai suurmeister Kiril Georgiev Bulgaariast, teise suurmeister Tomi Nybäck Soomest, kolmanda Euroopa noortemeister Ottomar Ladva ning neljanda suurmeister Anatoli Karpov Venemaalt.

Otepää vallavolikogu nimel õnnitles võitjat volikogu esimees Jaanus Raidal. „Sellised rahvusvahelised turniirid ja võistlused toovad Otepääle värvikaid ja nimekaid inimesi ning aitavad kaasa Otepää reklaamimisele positiivses võtmes. Tunnustust väärivad nii Stamina spordiklubi kui ka Pühajärve puhkekodu koos arvukate sponsoritega, kes on 14 aastat nii mainekat turniiri läbi viinud. Peame ühiselt töötama selle nimel, et tuua Otepääle juurde erinevaid rahvusvahelisi üritusi," ütles Raidal.

Kiirmaleturniir on oma elujõudu tõestanud ja iga aastaga kasvab osaleda soovijate arv. „Pühajärve sümboliseerib looduse ilu ja täiuslikkust, male kui mõtlemise kunsti tipp muudab ka inimese ilusamaks.

Need kaks asja kooskõlas võimaldavad teha meie kõigi jaoks midagi tõeliselt kaunist ja ülevat," kommenteeris Tiit Vähi, Pühajärve Puhkekeskuse nõukogu esimees, miks korraldajad ei väsi ja võistlejate arv kasvab.

Järgmine, 15. Pühajärve rahvusvaheline kiirmaleturniir toimub 28.-30. novembril 2014.