Ellerhein meenutas 2004. aastal Eesti Kirikule antud intervjuus, et mäletab ema jutust oma nimepanekulugu nõnda. Ta ristitud vähem kui kahenädalase imikuna Tallinnas apostlikku õigeusku. Isa olnud merel, ema ei tohtinud veel kirikusse oma jalga tõsta. Vaderid läinud lapsukest ristima, aga unustanud õige nime ära. Leidnud lahenduse – paneme keisri noorima tütre järgi Anastasia.

Ema hakkas tütart Tassaks kutsuma, koolis aga kutsuti teda Dasjaks. Kui Dasja Soomil oli Läänemaa õpetajate seminar juba seljataga ja ta Lauknal õpetajaametit pidas, kohtas ta oma tulevast, orkestrijuhti ja muusikut Pärt Ellerit, kes nimede eestindamise ajel muutis oma nime Ellerheinaks.

"Anastasia Ellerhein – ei kõla kuigi musikaalselt," meenutas Aasa Ellerhein. "Aasa oli hea küll," ütles ta. "Kellele olin Dasja, sellele olen edasi Dasja." Koolikaaslased saadavad siiamaani kaarte Dasjale. Et Aasa ja Pärt laulatati Kullamaa kirikus, on Kullamaa tema kodukirik siiamaani. Seal on ristitud nende lapsed ja lapselapsedki. "Haapsalus olen ma töötegija," ütles ta.

Aasa abikaasa Pärt Ellerhein sündis 3. detsembril 1905. 1943. aastal asus ta elama Haapsalusse, kus töötas Haapsalu Pedagoogilise Kooli puhkpilliorkestri ja Haapsalu Kultuurimaja puhkpilliorkestri dirigendina, õpetas Haapsalu lastemuusikakoolis puhkpille ja muusikateooriat. Pärt Ellerhein suri 16. septembril 1973 ja on maetud Haapsalu Metsakalmistule.