Rahvamaja juhataja Ivi Alp andis Hilve Koidlale, kes viimastel juhendab Uue-Kariste rahvamaja näiteringi Kiiksud, üle Rahvakultuuri Keskuse tänukirja näitekunsti viljelemise eest ja asetas õlule rahvakunstimeister Valve Alamaa kootud rahvusliku mustriga pika punase salli. „Jää kauaks meiega!" soovis ta. Halliste valla poolt ulatas juubilarile austusega tänukirja vallavanem Ene Maaten.

Hilve Koidla tütar Halliste raamatukogu juhataja Sirle Tellis luges ette Virumaa poetessi Virve Osila kauni luulepühenduse juubilarile. Lisaks Virve Osilale on Hilve Koidla illustreerinud ka Elle Eha, Ülo Alo, Jüri Tamtiku ja teiste autorite luuleraamatuid.

Ta on ka kujundanud nüüdseks juba neliteist kogumikku välja andnud luuleklubi Valguseoks luulevihke. Sestap sai juubilar lisaks kingitusele luuleklubilt sooja kallistuse Valguseoksa presidendilt Jüri Tamtikult. Õnnitlusi jagus nii Uue-Kariste näiteringi Kiiksud ja sealse eakateklubi 60+ liikmetelt kui ka teistelt.

Vanaemale pühendatud luuletuse ja klaveripala esitas juubilari tütretütar Triinu Tellis.

Koos Halliste kooli õpilastest ansamblikaaslaste Kaire Kuuse, Krete Alliku ja Getriin Murrikuga rõõmustasid nad kuulajaid eelnevalt toreda advendikontserdiga, millega hiljem ka piirkonna eakatekodudes esineti.

Hilve Koidla tänas lõpuks südamest kõiki, kes teda meeles pidasid ja palus neid kaminasaali peolauda.