Vallavanem Indrek Kesküla tegi aastast kokkuvõtte ja meenutas kuude kaupa, mida olulist ette võeti ja mis tehtud sai. „Me oleme tegus omavalitsus, sest meil on tegusad inimesed. Iga nädal ja iga päev toob midagi huvitavat ning sagedasti juhtub, et tuleb valida, millisest üritusest rõõmu tunda. Oleme üksteisele toeks, et meie kõigi elamisrõõm siin piirkonnas püsiks", rääkis Indrek Kesküla oma ülevaates.

Tänukirja ja kinkekaardiga tunnustati valla Kauni Kodu konkursi paremaid. Sellel aastal pööras konkursikomisjon tähelepanu kortermajadele ja asutuste ümbrusele.

Kiltsi kooli õpilased esitasid näitemängu, milles elustasid kauni mõisalegendi. See etteaste kukkus haruldaselt hästi välja. Aitäh Kiltsi kooliperele selle toreda näitemängu eest!

Väike-Maarja gümnaasiumi noormehed pakkusid toreda tantsuelamuse. Klaveril esitas omaloomingulisi palu motosportlane Indrek Mägi, laulurõõmu pakkusid Kiltsi lasteaialapsed ja laulumemmed.

Kiltsi raamatukoguhoidja Riina Tali luges Kiltsis elanud poetessi Kersti Merilaasi hiljutise 100. sünniaastapäeva auks tema siinsest elust ja ümbrusest inspireeritud luulet.

Õhtu lõppes ühise suupistelaua juures, mille eest hoolitses Väike-Maarja õppekeskus.

Aitäh kõigile osalistele toreda valla sünnipäeva eest!