Linnavalitsus tunnistas tänasel istungil Descartes`i lütseumi rekonstrueerimistööde riigihankel võitjaks JB Ehituse OÜ pakkumuse kogumaksumusega 411 782 eurot. Kavas on rekonstrueerida kooli A-korpuse 0 korrus, kus hakkavad paiknema nii Descartes`i lütseumi kui ka Kommertsgümnaasiumi poiste tööõpetuse klassid ja rõivistud, universaalne töötuba, koristus- ja laoruumid, samuti väike spordisaal koos riietus- ja pesuruumiga ning õpetajate ruumid.

Ehitustööd kestavad kuus kuud ja orienteeruv tööde lõpetamise tähtaeg on septembri algus.

Kivilinna gümnaasiumi põhikooli majas rekonstrueeritakse hoone keldrikorrusel asuvad tööõpetuse klassid ning IV korrusel füüsika, keemia, võõrkeelte ja loodusainete õppeklassid ning tualettruumid. Kaunase pst 71 ruumide remondi riigihanke võitis AS Semuehitus, kes esitas pakkumuse hinnaga 336 441 eurot.

Karlova gümnaasiumis remonditakse kehalise kasvatuse riietus- ning pesuruumid, õpetajate ruumid ning käsitööklass, keldrikorrusele ehitatakse tualetid. Selles koolis hakkab remonditöid tegema OÜ PVH Ehitus, kes võitis riigihanke pakkumusega 154 852 eurot.

Lasteaia Kelluke köögi rekonstrueerimise riigihankel esitas parima pakkumuse AS EVIKO hinnaga 94 032 eurot. Lasteaias rekonstrueeritakse köögi ventilatsioonisüsteem ja kanalisatsioonitorustikud, elektri- ja valgustusseadmed.