Mängu pilt oli Viimsil hea, sest suurema osa ajast kontrollisime meie mängu ning meile oli kaasa elama tulnud ka palju fänne. See aitas kõvasti, kuid kahjuks ei suutnud me oma võimalusi realiseerida. Nüüd hakkab tiimil väljateenitud puhkus ning järgmisel aastal loodame esiliiga tiitli Viimsisse tuua.

Kindlasti tahaks tänada meid sellel hooajal toetanud sponsoreid: Viimsi Sport, Monkey Sport, Sportshack, Vichy. Küsimustele vastab Mihkel Kruusmägi, kes on meeskonnas mänginud selle loomisest alates, s.o 2004. aastast.

Mis ajast mängitakse Viimsis saalihokit?

Arvan, et saalihokit on Viimsis kaua mängitud, kuna Viimsi Spordihallis on saalihoki ported alati olemas olnud. Meie alustasime aastal 2004.

Kes võistkonnas mängivad ja kes on treener?

Hooajal 2013/14 mängivad Viimsi Kepis Andri Väljaots, Anti Roots, Erko Karna, Erlin Rand, Marko Mäepea, Tanel Rebane, Kert Karelson, Karmo Karelson, Marek Ulman, Roland Songisepp, Julius Stokas, Margus Jõgisoo, Mihkel Kruusmägi, mängiv treener Madis Kass ning väravavahid Aivar Urm ja Siim Jõeväli.

Millised on olnud tulemused, kui edukas on meeskond olnud?

Hooajal 2005/06 võttis Viimsi Kepp esimest korda osa teisest liigast, mille me ka võitsime. Järgmisel hooajal osalesime juba esiliigas ning hooajal 2008/09 saavutasime esiliigas 2. koha, nagu selgi aastal. Hooaegadel 2009/10 ja 2010/11 osales Viimsi Kepp Eesti meistriliigas, kuid seal oli tase meile liiga kõrge ning saime aru, et meistriliiga pole meiesuguste amatöörsportlaste jaoks. Aastal 2011 otsustas Viimsi Kepp väikese pausi teha kuni äsja lõppenud hooajani.

Mida pakub mängijatele saalihoki?

Saalihoki pakub mängijale palju, kuna mäng on kiire ja tehniline. Nagu iga võistkonnaala puhul, on ka saalihokil suur roll meeskonna vaimul ning meie puhul on sellel eriti suur tähtsus, kuna Viimsi Kepp ongi sõprade poolt kokku pandud võistkond.

Millised on hea saalihokimängija eeldused?

Eelduseks peab olema kõigepealt tahtmine seda sporti teha, kuid eraldi tooksin välja kiiruse ja platsinägemise.

Kui tihti koos käiakse ja trenni tehakse? Kui tihti võisteldakse?

Trennid on meil kaks korda nädalas teisipäeval ja neljapäeval. Liiga hakkab tavaliselt oktoobri lõpust ning kestab märtsi keskpaigani, detsembri keskpaigast on kuuajane paus. Hooajal on kokku kaheksa mängu pluss playoff'id, kui võistkonnal õnnestub sinna jõuda. Kindlasti võiks mänge rohkem ja süsteem parem olla, aga kahjuks on Eesti saalihoki liit niimoodi korraldanud ning jääb mulje, et neil puudub soov seda parandada.

Kus näiteks võiks sellega alustada, kui mõnel huvi tekib ja mis vanuses võiks alustada?

Viimsis keegi noortele trenne praegu kahjuks ei paku, aga kindlasti saab infot saalihoki liidu kodulehelt: www.saalihoki. ee. Usun, et paras aeg saalihoki mängimist alustada on siis, kui laps hakkab koolis käima.