"Iseäranis ootmatuks ja emotsionaalseks osutus kohtumine Elistvere loomapargis elava karuga, kes oma puuris hoogsalt ja agressiivses meeleolus meie poole kõndima hakkas. Tõsine huvi oli vaadata ka ilveseid, kes aga puude okstel ennast "kavalasti" varjata oskasid," rääkis Tallinnas tegutseva motoklubi Pikne MC liige Liana Vahtra, kes on omanimelise tervisetoa perenaine ja tegeleb tervisliku toiutmise teemalise nõustamisega. Tema sõnul sõideti Jõgevamaale mööda Piibe maanteed. Liana elukaaslane Ahto Nahkor ütles, et PC-l Pikne on head suhted erinevate motoklubidega.
"See oli üks põhjusi, miks tulime MC Must Leegion korraldatud kokkultulekule. Mõnikord on räägitud motoklubide-vahelisest vaenust. Tegelikult on vastastikune suhtumine ennekõike sõbralik," märkis ta. "Tsikliteks, millega meie klubi liikmed sõidavad, on põhiliselt Shopperid. Klubi on aga avatud ka teiste mootorrataste omanikele," lisas Nahkor.

Motoklubi Ösel MC esindajad Saaremaalt avaldasid arvamust, et MC Must Leegion on kokkutuleku korraldamiseks valinud igati kauni ja stiilse paiga Jõgeva lähedal. 
"Tsiklid on minu hobiks kolmandat aastat. Klubi nimi MC Must Leegion viitab niiöelda tumedatele lehekülgedele endises elukäigus. Klubi värvideks on must ja kuldne," ütles klubi kapten Kalle Vilms. "Tsikliharrastuse arendamise kõrval on meie klubi liikmete hobiks uurida ja tutvustada ka Muinas-Skandinaavia meresõitjate ajalugu, kultuuri ning elustiili. Nõupidamiste ja kokkusaamiste korraldamiseks ehitasin meie klubi keskusesse Vana-Jõgeva külasse viikingilaeva-sarnase hoone, mille väljanägemise ja sisekujunduse ise välja mõtlesin," rääkis ta.

"Rõhutame seotust Vana-Jõgeva külaga ja püüame igati kaasa lüüa Jõgeva valla sündmustel. Nii osalesime möödunud aastal Jõgeva valla 146. aastapäeva tähistamisel, " lausus klubi liige Margus Lepp. 

"Mootorraturitega on igati meeldiv koostööd teha," ütles kokkutuleku toitlustamismeeskonda kuulunud grillimeister Kaupo Mathiesen Voorelt.

"Tsiklirahvas on mõnus seltskond, kes meie külasse meeldivat elevust tõi, märkis pensionär Luule Hüdsi, kes koos poja Valduri ja selle pereliikmetega kokkutulekul agaralt toimetamas oli. "Kui Pörda sovhoosis töötasin sõitsin ise ringi võrriga. Olen sageli ka mootorratta sadulas tagaistmel istunud," lausus motosõbralik väärikamas eas naine.