Võistlustingimused olid sel aastal keerukad. Tuule suuna ja lennuvälja asendi tõttu paigutati stardiliin üsna metsa serva lähedale, mistõttu aegajalt sattusid mudelid tõusvate õhuvoolude asemel pööriste mõju alla ja lennud jäid suhteliselt lühikesteks. Pisut kimbutas võistlejaid ka vihm, kuid sellest hoolimata näitasid noored mudellendurid meistrivõistlustele kohaselt head taset.

Nii nagu eelmiselgi aastal, saavutasid nõmmekad võistkondlikus arvestuses ülekaalukalt esikoha. Noortemaja I võistkonnas saavutas Andra Moistus esikoha klassis F1A ja 2. koha klassis F1H, Andri-Eric Külaviir oli võidukas väikese kummimootoriga mudellennukite klassis F1G. Individuaalselt oli nõmmekatest parim veel Aleks Moistus klassis F1B. Nõmme noortemaja II võistkond tuli 3. kohale, neid edestasid napilt Pärnu mudellennuklubi noored.

Noortemaja mudellennuringi juhendaja Ardo Pärna sõnul oli võistlus ühtlasi ka tubliks treeninguks juuli lõpus Rumeenias Salontas peetavateks noorte vabalennu maailmameistrivõistlusteks, kus neli nõmmekat esindavad Eestit kolmeliikmelistes võistkondades klassides F1A ja F1B.