„Lottemaa on valminud uskumatu kiirusega – kaheksa ja poole kuuga. Kui selle hanke võitsime, siis oli neid, kes uskusid, et me ei jõua valmis ja saame selle projektiga kõrvetada. Anname hoonetele veel viimast lihvi ja praegu sujub kõik planeeritult, kuigi ehitusaeg on projekti keerukust arvestades olnud tõesti äärmiselt lühike," rääkis Kaska.

Ta lisas, et tänaseks on kellud ja haamrid asendunud lappide ja harjadega ning hiliste tundideni käib ülivilgas tegevus. „Eesti lähiajaloo tähtsaimaid meelelahutusrajatisi avab eeloleval laupäeval uksed.
Põhjamaa naabritel on omad ülikülastatavad Muumimaad ja Legolandid olemas, nüüd on meil oma Lottemaa, kus seni raamatutes olnud tegelaskujud ja seiklused ärkavad ellu. Mis seal salata, emotsionaalselt on ikka väga mõnus olla sellise projekti üks elluviijatest," ütles Kaska.

Lottemaa teemapark asub 17,9 hektarilisel territooriumil 6 kilomeetri kaugusel Pärnu linnapiirist, kompleks hakkab koosnema enam kui kümnest hoonest.

Projekti maksumuseks on prognoositud ligi 7 miljonit eurot, millest 4,4 miljoni euro ulatuses finantseerib Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus ja 260 000 euroga Pärnumaa omavalitsused. Ülejäänud raha tuleb erainvestoritelt. Aastaseks külastajatearvuks prognoositakse kuni 120 000.