„Mahetooted on tervislikud ja loodussõbralikud ning usume, et nende kättesaadavuse paranemine ja tarbimise suurenemine aitab muuta inimeste tervise paremaks ning seeläbi ka elu Eestis üldiselt rõõmsamaks,“ ütles Biomarketi tegevjuht Priit Mikelsaar.

Pärnu Biomarket asub Pärnu kesklinnas, aadressil Hommiku 2, Port Artur 1 kaubanduskeskuse I korrusel. Uue kaupluse üle 200 ruutmeetril on valikus ligi 4000 ökotoodet – see on suurim valik ökotooteid Pärnus. Pärnu Biomarketi ökotoidu valikusse kuuluvad peaaegu kõik toidukategooriad. Kauplus pakub peaaegu kõike, mida Eestis mahedalt kasvatatakse ja toodetakse ning lisaks väga teadlikku valikut importkaupa.

Uue kaupluse valikus on ka Dr. Hauschka looduskosmeetika ning ökoloogilised puhastusvahendeid nii ihule kui kodule. Samuti leiab kauplusest looduslikke heaolutooteid – Primavera eeterlikke õlisid, Jaapani viirukeid, küünlaid jne. Pärnu Biomarketi loodusapteegi riiulid pakuvad tervise toetamiseks mitmeid taimedest valmistatud toidulisandeid.

Iga nädal saabuvad Pärnu Biomarketisse värsked mahedalt kasvatatud puu- ja köögiviljad, kodumaine jahutatud maheliha, värske piim ja munad ning kõik muu vajalik tervislikeks ja maitsvateks igapäevaostudeks. Kauplusest leiab ka kasulikke kingitusi.

Pärnu Biomarketi ligi 4000 ökotoote seast aitavad parima valiku teha kaupluse juhataja Ülle Mengel ja kaks klienditeenindajat. Enne tagasi kodukanti suundumist juhatas Ülle Mengel kaks aastat Biomarketi suurimat, Tallinna Kaubamajas asuvat kauplust.

Pärnu Biomarket on avatud esmaspäevast reedeni kella 10-20, laupäeval kella 10-18 ja pühapäeval kella 10-16. 7. märtsil toimub keskuses ostupäev ning kauplus on avatud kella 20-ni. Avamise puhul leiab kauplusest palju häid pakkumisi ja ostjatele jagatakse kingitusi.