Firma esindaja Terje Skjelten ütles Keila Lehele, et Tallinna lähedal ei ole kerge leida sobivat paika tsehhile, kus oleks ruumi nii tootmispinna kui lao jaoks. Harju KEK tegi aga hea pakkumise, nende poolt oli piisavalt avar angaar, kuhu mahub kraana ja sisse saavad sõita ka suuremad autod.

Kergesti teisaldatavad soojakud, mida Keilas tegema hakatakse, on mõeldud põhiliselt ehitajatele, aga ka kõigile teistele, kes peavad elama objektidel, mis asuvad asulatest eemal. Puidust soojakutes on pinda 20- 25 m2 ja kliendile antakse need üle koos lõppviimistlusega, sees mööbel, elektroonika jms. Nagu pildiltki näha, saab mooduleid kergesti ka kokku liita.

Toodangu tellijad on põhiliselt Norrast ja Islandilt, turgu soojakutele otsitakse ka mujalt Euroopast. Norbygg Moduli Keila tsehhis hakkab tööle 15-20 inimest, peamiselt puusepad, elektrikud, torulukksepad. Töötajaid värvatakse Keilast ja selle lähiümbrusest. Kui uuel aastal täitub plaan hakata tööle kahes vahetuses, kahekordistub ka töötajate arv.