Augustis avatud Ku:lsa:l on peamiselt tuntud bowlingu kohana, aga avaras ruumis on oma ala ka piljardi jaoks. Meeldiva valguslahenduse ning õdusa interjööriga saalis on 10 piljardi- ja 2 snuukrilauda. Kasuliku saab ühendada meeldivaga – hubases lounge-baaris on rikkalik suupistete ja jookide menüü, mille valiku hulgast leiab midagi meelepärast iga külastaja. Hea toidu ja heade sõpradega lendab aeg kiirelt ja lõbusalt!

Maailma ohutuimaks spordialaks peetav piljard on sportmäng, milles kiide abil lüües veeretatakse piljardikuule laua külgedel ja nurkadel asuvatesse aukudesse, mida on kokku 6. Piljardi mängimine sobib väga erineva vanuse ning tasemega huvilistele ja mängureegleid on mitmeid erinevaid. Erilist ettevalmistust piljard ei nõua, vaja on vaid mängusoovi ja kogemused kogunevad juba iga löögiga.

Piljardi ajalugu on pikk ning auväärne – esimesi versioone mängiti juba 15. sajandil. On teada, et seda sportmängu harrastasid paljud kuningad, presidendid, leedid ja härrasmehed ning piljardit mainis oma kirjutistes ka Shakespeare. Aja jooksul muutusid reeglid, mängulauad ning ala populaarsus ja kui 1950ndate paiku tundus, et ilmselt kaob piljardiharrastus ajalukku, sai see uue tähelennu tänu Paul Newmani filmidele “The Hustler” (1961) ja “The Color of Money” (1986). Muidugi oli filmide peategelaseks andekas piljardimängija. Teises filmis kaasa löönud Tom Cruise pidi piljardimängu nii hästi selgeks saama, et kõik filmis esitatud trikid (peale ühe) ise sooritada. Piljard – sportlik ja soliidne meelelahutus

Praeguseni on piljard vägagi populaarne spordiala ja toimub ka rohkelt erinevaid võistlusi, kus piljardimängijad end proovile panevad. Miks mitte korraldada turniir oma sõpruskonnaga – lisaks heale meelelahutusele pakub see ka pisut sõbralikku hasarti. Piljardisaal on hea võimalus ka väiksema ürituse – näiteks sünnipäeva või firmapeo – pidamiseks. Hubane koht koos maitsva toidu ja põneva meelelahutusega – muud ei olegi ju õnnestunud peo jaoks vaja. Viimsi piljardisaalis on mitu televiisorit ja projektorsein, kus saab korraldada nii oluliste spordivõistluste vaatamist kui ka seminaride pidamist. Firmadel on suurepärane võimalus ühendada meeldiv kasulikuga – korraldada Ku:lsa:lis kuni 30 inimesega seminar või meeskonnahommik ning lisaboonusena pidada maha võistluslik piljardilahing.

Väärika ajalooga on ka Ku:lsa:l, mille esimene bowlingu- ja piljardiklubi avati vanalinna veerel 2002. aastal. Põneva arhitektuuriga 1876. aastal ehitatud Roseni Waba Aja Wabrikus asuvas meelelahutuskeskuses ootavad külastajaid lisaks 15 piljardilauale ning 12 bowlingurajale ka lauajalgpall, õhuhoki ja noolemäng. Viimsilaste rõõmuks saab nüüd sõpradega sportlikult kohtuda ka kodukohas.