Urmas Kuldnoka üllatavad avaldused, tervitused ja ühiskonda rikastavad mõtted saadetakse Eesti rahvani otse taksoroolist, sest aeg, mõistagi, tähendab ju raha, ja raha pole kunagi liiga palju...

“Taksojuht Urmas Kuldnoka uusaastatervitused” on eetris 31. detsembril kell 22.

“Naabriplika” ja “Köögi” duell

Populaarsed huumorisarjad “Naabriplika” ja “Köök” ühinevad vana-aastaõhtu erisaateks “Naabriplika piduköök”. Aastalõpu meeleolud on vallutanud ka Esna valla, kuhu pidusöömingut kutsutakse läbi viima “Köögi” peakokk Viktor oma meeskonnaga. Loomulikult ei möödu pidulik vastuvõtt viperusteta ja rahulikust gurmeeõhtust võivad asjaosalised vaid unistada.

Erisaade “Naabriplika piduköök” on Kanal 2 ekraanil 31. detsembril kell 20.30

“Veenus Heeringa õlal”

Naljasari “Veenus Heeringa õlal” jagab vana-aastaõhtul kasulikku nõu, mismoodi õigesti käituda.

Otsitakse loomulikult vastust küsimusele, kuidas esimesel kohtingul kaaslasele kustumatut muljet jätta? Kuidas autos kõrvalistujana kaasa sõites sõidukit mitte kraavi ajada? Missugused ettepanekud tasub silmarõõmule tantsupõrandal esitamata jätta? Kuidas restoranis klientidelt võimalikult palju jootraha välja meelitada? Mida silmas pidada sõpradele pühadesöömaaega valmistades? Millisel viisil abieluettepanekut tehes ütleb teinepool kindla “jah”?

Õpetussõnad toimivad ja neid on omal nahal katsetanud naljasaate “Heeringas Veenuse õlal” tuumik: näitlejad Liina Vahtrik, Tiit Sukk, Margus Prangli, Tiina Tauraite, Marilyn Jurman.

Saade on eetris 31. detsembril kell 21.30, 22.25 ja 23.05.

Soovid ja lubadused

Uudistemagasin “Reporter” tõmbab kell 19 aastale joone alla erisaatega “Reporteri aastalõpp”. Lisaks olulistele päevateemadele on oodata rohkelt üllatusi ja uudseid lähenemisi teemadele, mis viimasel ajal eestlaste meeli erutanud on.

Televisioonis ikka juhtub, selle tõestuseks toob Kanal 2 vaatajateni naljakad äpardused ja eetriapsud, mis aasta jooksul juhtunud on. Ja juhtunud on nii mõndagi. “Eetriapsud” on vana-aastaõhtul eetris kell 21.50, 22.45 ja 23.25.

Aasta vahetumine on parim aeg uusi plaane teha. Mida ootavad uuelt aastalt aga Eesti tuntud inimesed? Läbi vana-aastaõhtu jõuavad Kanal 2 ekraanile nende soovid ja lubadused uueks aastaks.

Teiste seas kuuleb, millest unistavad telenäod Kristjan Jõekalda ja Teet Margna, näitlejad Robert Annus ja Üllar Saaremäe, lauljad Tanja Mihhailova ja Karl-Erik Taukar jpt.

“Mida toob aasta 2016?”

Uue aasta esimesel päeval kell 19 jõuab Kanal 2 ekraanile hoogne erisaade “Mida toob aasta 2016?”. Kuidas iseloomustavad järgmist aastat astroloogia ja Hiina rahvakalender ning mida näitavad numeroloogia ja Avesta püharaamat? Millise lahenduse saab pagulaskriis? Uuritakse ka, kes saab Eesti järgmiseks presidendiks ja kes haarab võimu USAs? Kas jaanipäeval sajab vihma?

Rahvast huvitavatele küsimustele otsivad teiste seas vastuseid astroloog Edda Paukson, selgeltnägija Edgar Egipte, numeroloog ja Avesta ekspert Kai Tamm, aga ka terve hulk n-ö maisemaid asjatundjaid nagu ühiskonnateadlane Marju Lauristin, moelooja Liisi Eesmaa, poliitik Indrek Tarand, Elu24 peatoimetaja Anu Saagim ning spordisaate “Mehed ei nuta” vedajad Peep Pahv, Tarmo Paju ja Jaan Martinson.

Loosis kolm luksusautot

Uue aasta ennustuste järel, kell 20 jõuab Kanal 2 ekraanile meelelahutuslik “Viking Lotto aastaloos”, mis sel korral on eriti auhinnarohke ja peavõitudeks on kolm luksuslikku linnamaasturit Volvo XC60. Aastaloosi saatele lisavad särtsu ja muusikat armastatud Eesti lauljad Maarja, Tanel Padar, Ivo Linna, Liisi Koikson, Ott Lepland ja Laura Remmel.

Teleesilinastuste maraton

Aasta esimesel päeval kell 16.20 teleesilinastub kaheksale Oscarile esitatud Victor Hugo romaani “Hüljatud” muusikaline ekraaniversioon. Miljoneid südameid võitnud armastusloole annavad uue hingamise sellised megastaarid nagu Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried ja Sacha Baron Cohen.

Kell 21.30 esilinastub Kanal 2s mängufilm “Titaanide raev”, mis on järg menufilmile “Titaanide kokkupõrge”.

“Titaanide raev” on lugu sellest, kuidas kümmekond aastat pärast hirmsa Krakeni üle võidu saavutamist üritab Zeusi (Liam Neeson) pooljumalast poeg Perseus (Sam Worthington) elada tagasihoidlikku külakaluri elu ning kasvatada oma 10aastast poega Heliust. Samal ajal leegitseb jumalate ja titaanide vahel võimuvõitlus. Perseus asub rännakule allmaailma, et päästa Zeus, aitamaks kukutada titaanid ning päästa inimkond. Selleks võtab ta appi sõjakuninganna Andromeda (Rosamund Pike), Poseidoni pooljumalast poja Argenori ning langenud jumala Hephaestuse (Bill Nighy).

Hilisõhtul kell 23.15 teleesilinastub Soome musta huumoriga vürtsitatud “Joomahullu päevaraamat,” mis räägib Helsingi joodikust Juha Bergist. Mehe elu toetub kolmele vaalale – alkohol, suguelu ja vägivald. Rämedad pohmellid, hallutsinatsioonid ja muud karmi elustiiliga kaasnevad jamad hakkavad Juhale lõpuks üle jõu käima. Ainus päästerõngas paistab olevat AA (anonüümsete alkohoolikute) klubi. Mõistmaks, kas mees võtab viina või viin meest, tuleb taluda nii põrgutuld kui ka tõelise armastuse hukutavat kuumust...