Vastutavale kasutajale soodustuse andmist ei saa kaotada, sest väga paljud inimesed liisivad oma autosid, leiab maavanem. "Kuid vältida tuleb olukorda, kus soodustuse saamise eesmärgil märgitaksegi auto kasutajaks mõni tuttav isik, kelle elukoht on rahvastikuregistri järgselt Saare maakond, et nii sõiduki soodustus, kui saarlase soodustus laieneks sõiduki omanikule, kelle tegelik elukoht ei tarvitse olla Saare maakond."

Saare maavanema hinnangul ei täida selliselt kasutajale antud soodustus 2011. aastal rakendatud soodustuse eesmärki, milleks oli eelkõige Saare maakonnas elavate püsielanike ja ettevõtete toetamine.

Kaido Kaasik märkis, et piletimüügi korraldamises tuleks tulevikus pöörata tähelepanu jalakäijate piletiostu võimaluste parandamisele.

"Hetkel peavad jalakäijad ennast pileti ostmiseks autode vahele ritta sättima," viitas maavanem. "See ei ole mõistlik liiklusohutuse mõttes ning samuti tekitab meelehärmi nii autojuhtides kui jalakäijates. Jalakäijatel peaks olema võimalus osta pilet eraldiseisvast kassast või muul viisil, mis välistaks jalakäijate autode vahel laveerimise."