Paneelis tulid arutluse alla nii horoskoobid, poliitika kui ka tuumafüüsika. Kui ajalehtede horoskoobid olid mõlema diskuteerija meelest pigem rahva lõbustamiseks mõeldud, siis muus osas jäid kõlama pigem eriarvamused.

„Astroloogia aitab mõista, et elu on igavane,“ ütles Mang rahva ette püsti tõustes. „Meil on vaja omandada uus maailmavaade, ükski poliitik ei lahenda praeguse aja probleeme,“ jätkas ta. Lisaks arvas Mang, et käes on apokalüpsis ning praegusel kujul eksisteeriv tsivilisatsioon on määratud kaotusele.

Ergma andis vastu ja väitis, et astroloogia pole muud kui šõu ning viis jutu poliitikale ja füüsikale. „Inimeste loodud seadused pole kunagi perfektsed. Mina usun seda, mida on pakkunud loodus, füüsikaseadusi,“ ütles ta. Mangi seisukohaks jäi, et šõuga pole astroloogial mingit pistmist, vaid selle eesmärk on inimestele õpetada, kuidas saada õnnelikuks.

Ergma viis rahva seas läbi ka interaktiivse liikumise ja selgitas, kuidas tekkivad supernoovad, Mang rääkis aga publiku seast valitud vabatahtlikule, millised on tema iseloomujooned.

Kuigi emotsionaalseks kujunenud paneeldiskussioonis lõplikule järeldusele, et kumb siis ikkagi see õigem pool on, ei jõutud, olid diskuteerijad vähemalt selles ühel meelel, et oma planeedi Maa eest tuleb hoolt kanda ning mitte loodust hävitada.