Tegemist on eriliste pappkotikestega, mis sisaldavad innovaatilist filtersüsteemi ja väga kvaliteetset kohvi- või teepuru. Selle toote disain pälvis tunamullu Taanis ka disainiauhinna. Joogi valmistamiseks tuleb koti ülemises servas olev taassuletav kinnis lahti võtta, valada sisse kuum vesi kuni märgini (kohvi puhul on eraldi märgitud lahjema ja kangema kohvi jaoks vajalik vee kogus), kinnis sulgeda ja lasta joogil mõni minut tõmmata. Valmis joogi välja kallamiseks on kotil korgiga suletav tila. Kotitäiest saab kaks tassitäit jooki.

Kusjuures teekotti saab Aron Mitti kogemuse põhjal kuni neli korda kasutada – pärast joogi välja valamist tuleb lihtsalt kott avatuks jätta ja lasta teepurul ära kuivada. Järgmisel korral saab lihtsalt jälle kuuma vee peale kallata.

Ka kohvikotti saab mitu korda kasutada. Selleks tuleb pärast kasutamist kohvipuru pakendist välja kallata, seejärel filter veega puhtaks loputada ja täita pakend uue kohvipuruga. Soovitatav on lasta pakendil enne uuesti kasutamist kuivada.

Valikus on kolme sorti mahekohvi ja 12 sorti teed. Kohvioad on pärit Hondurasest, Guatemalast ja Etioopiast, oad on jahvatatud ja pakitud Taanis. „Tegu on väga kvaliteetse kohviga, nii et pärast selle proovimist meie peres muud ei tahetagi,“ rääkis kohvigurmaaniks muutunud mees. „Sellise coffeebrewer’i plussiks on see, et selle saab igale poole kaasa võtta ja valmistada omale ükskõik kus väga head kohvi, vaja läheb vaid kuuma vett.“

Praeguseks on Aron Mitt tutvustanud uut toodet Eestis kolm nädalat, käies nn kohvirattaga erinevatel üritustel. Plaan on aga toodet ka poodidele ja kohvikutele edasi müüma hakata. Kohvi- või teevalmistaja soovituslik jaehind on 2 eurot. Rohkem infot on kodulehel www.mahekohv.ee.