Pereisa toob esile, et maakarja lehmade rammusast ja valgurikkast piimast saab maitsvamat juustu ja kohupiima, on võimalik valmistada kvaliteetseid ja unikaalseid tooteid. Aamanid kuuluvad E-Piima ühistusse ja viivad juba aastaid oma piima E-Piima.
Karukämbla laudas on lüpsmas 40pealine kari, neist 21 on maatõugu lehmad, ülejäänud holstein-friisi tõugu.
Maatõugu lehmi peavad Aamanid juba kümnendat aastat, esimesed maatõugu veised toodi Kuusallu Oisust. Need loomad on värvilt eri toonides koorekohvikarva ja nudipäised, piimas on valgu- ja rasvasisaldus tavapärasest kõrgem.

Pereisa toob esile, et maakarja lehmade rammusast ja valgurikkast piimast saab maitsvamat juustu ja kohupiima, on võimalik valmistada kvaliteetseid ja unikaalseid tooteid. Aamanid kuuluvad E-Piima ühistusse ja viivad juba aastaid oma piima E-Piima.
Karukämbla laudas on lüpsmas 40pealine kari, neist 21 on maatõugu lehmad, ülejäänud holstein-friisi tõugu.
Maatõugu lehmi peavad Aamanid juba kümnendat aastat, esimesed maatõugu veised toodi Kuusallu Oisust. Need loomad on värvilt eri toonides koorekohvikarva ja nudipäised, piimas on valgu- ja rasvasisaldus tavapärasest kõrgem.

Pereisa toob esile, et maakarja lehmade rammusast ja valgurikkast piimast saab maitsvamat juustu ja kohupiima, on võimalik valmistada kvaliteetseid ja unikaalseid tooteid. Aamanid kuuluvad E-Piima ühistusse ja viivad juba aastaid oma piima E-Piima.
Karukämbla laudas on lüpsmas 40pealine kari, neist 21 on maatõugu lehmad, ülejäänud holstein-friisi tõugu.
Maatõugu lehmi peavad Aamanid juba kümnendat aastat, esimesed maatõugu veised toodi Kuusallu Oisust. Need loomad on värvilt eri toonides koorekohvikarva ja nudipäised, piimas on valgu- ja rasvasisaldus tavapärasest kõrgem.

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid